Frida Siegrist Oliver

Frida lever og ånder for bratsjen og musikken. Ved å ta videregående skole som nettstudent får hun muligheten til å legge opp skolearbeid og øving ettersom det passer henne.

Referanse Frida Oliver- De første fagene jeg tok som privatist var matte og religion og etikk. Jeg begynte å ta fag som privatist ett år før jeg kunne begynne på videregående, sier Frida.

- Nettstudiene hos Akademiet gir meg det spillerommet jeg trenger i forhold til mine ambisjoner som musiker. Jeg trives veldig godt med den friheten studiene gir meg. Hvis jeg for eksempel er på en flytur, eller sitter på toget fra Stavanger til Oslo, kan jeg få gjennomført et par leksjoner i løpet av turen, forteller Frida.

Les også: Frida Siegrist Oliver kåret til Årets nettstudent 2014.

Når du melder deg opp til fag ved Akademiet Nettstudier, får du tilgang til alle leksjoner komplett med læringsressurser i 18 måneder. Læreren har du kontakt med over nett.

- Det høres kanskje litt rart ut, men jeg savner ikke det å ha et klassemiljø eller å se læreren på daglig basis. Jeg er selvstendig og disiplinert, og kan sette meg ned og lese fag når det passer meg. Har jeg behov for å snakke med en lærer, er det bare å sende en melding, sier Frida. Det som er viktig for meg er at jeg gjennom Akademiet Nettstudier kan få en skolehverdag som er tilpasset meg og mine behov. Det gjør at jeg kan dyrke min interesse og hobby som er å spille bratsj, fortsetter hun.

Frida er opptatt av å levere og fullføre leksjonene som er en del av fagene hun tar.

- Det er viktig for meg at jeg får gode karakterer. Da kan jeg oppfylle min drøm som er å bli profesjonell musiker etter å ha fullført studier ved en skole som for eksempel Juilliard School i New York City, New England Conservatory of Music i Boston eller Colburn School i Los Angeles, avslutter Frida.