Thea Blossom Kristensen

Målet er å bli sirkusartist. Thea bor og trener i Montreal, Canada, mens hun fullfører videregående via Akademiets nettstudier.
Referanse Thea Blossom

Med trening og jobb hver dag blir dagene fort fulle, men Thea får likevel tid til å studere. Hun setter pris på fleksibiliteten Akademiet Nettstudier gir.

- Jeg kan legge opp studieløpet slik det passer meg og i mitt tempo. Alt er nettbasert, og det gjør det lett å ta med seg studiene overalt. Jeg kan studere hjemme, på cafe, på t-banen, ja egentlig overalt, forklarer hun.

Alle leksjonene i fagene man tar hos Akademiet Nettstudier er tilgjengelige for studentene i 18 måneder. Læringsplattformen gir mulighet til å planlegge egne mål og styre progresjonen frem mot eksamen. Thea utnytter disse funksjonene og strukturerer studiedagen sin godt. Hun synes det er bra at kursene er lagt tett opp mot kompetansemålene i læreplanen:

- Kursene fokuserer på det som er viktig å kunne til eksamen. Det er god og tett oppfølging fra lærerne med grundige tilbakemeldinger på hva man kan gjøre bedre, sier hun. Ved arbeide seg gjennom innsendingsoppgavene, jobber man systematisk frem mot eksamen. Jeg følte at det var veldig lett å gjøre de siste forberedelser til eksamen siden leksjonene og arbeidet som fulgte med var så gode og grundige, fortsetter hun.

Thea er veldig opptatt av at nettstudiene krever selvdisiplin og egeninnsats for å lykkes:

- Dette er helt klart en studieform som krever selvdisiplin, men ved å følge det opplegget som blir anbefalt, så vet jeg at jeg kommer i mål. Jeg er bare glad for at jeg får mulighet til å trene og følge drømmen min samtidig som jeg blir ferdig med videregående likt som mine jevngamle, sier hun smilende.