AKADEMIET VGS ÅLESUND

Akademiet VGS Ålesund ligger idyllisk til ved sjøkanten i sentrum av byen. Her har du utsikt over byen, havna og øyene rundt. Skolen er sentralt plassert i forhold til kommunikasjon med buss og hurtigbåt, og bibliotek, rådhus og museer finnes bare et steinkast unna. 

Les mer     -     Kontakt

Nyheter

Ønsker du å bli elev ved Akademiet VGS Ålesund skoleåret 2016/2017?

Publisert 11.01.207 kl. 12.11

Akademiet er norges største private skole. Vi er opptatt av kvalitet og yter det lille ekstra for våre elever. Søknadsfristen til www.vigo.no er 1. mars.

Ta vår Quiz og se hva du kan om Akademiet VGS Ålesund

Vi trekker en vinner som får en flott Apple Watch 38 mm Modern buckle i fargen svart. Trykk på lenken under for å starte quizen. Lykke til!

Quiz- Akademiet VGS Ålesund

 

 

 

Våre utdanningsprogrammer

Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon er fra høsten 2016 et studieforberedende utdanningsprogram. Programmet passer for deg som ønsker studiekompetanse med fordypning i mediefag.

Les mer om Medier og kommunikasjon

Studiespesialisering

Med studiespesialisering har du alle muligheter! Dette utdanningsprogrammet gir størst valgmuligheter for videre utdanning på universitet eller høyskole.

Les mer om Studiespesialisering

Studiespesialiserende med toppidrett

Studiespesialisering med toppidrett gir deg mulighet til å satse på egen idrett kombinert med utdanning som gir generell studiekompetanse.

Les mer om Studiespesialiserende med toppidrett

Service og samferdsel

Drømmer du om å starte din egen bedrift, jobbe med reiseliv eller varehandel? Da er utdanningsprogrammet Service- og samferdsel noe for deg!

Les mer om Service og samferdsel

IKT - servicefag

IKT-servicefag gir deg aktuell og etterspurt kompetanse innen drift av datasystemer, samtidig som du har mange valgmuligheter for videre utdanningsløp.

Les mer om IKT - servicefag

Påbygging til generell studiekompetanse

Påbyggingsåret gir studiekompetanse til deg som har gått et yrkesfaglig utdanningsløp og ønsker å studere videre på universitet eller høyskole.

Les mer om Påbygging til generell studiekompetanse