Akademiet VGS Kristiansand

Akademiet Kristiansand holder til i Elvegata 2A. Her har vi skapt en liten, dynamisk institusjon med et godt sosialt og faglig miljø, og høy trivsel blant elevene. Vi mener at tverrfaglig samarbeid og fokus er nøkkelen til elevenes trivsel og læring.
Les mer     -     Kontakt

Nytt fotballtilbud på Sørlandet!

Norges Fotballforbund og Akademiet Kristiansand tilbyr nå videregående opplæring med toppidrett på Agder.
Tilrettelegger for utvikling og gode resultater
Vi vil lage det beste tilbudet til Sørlandets fotballtalenter - både sportslig og faglig. Akademiet Kristiansand og NFF Agder vil fra høsten 2017 samarbeide om en talenttilpasset videregående utdanning. Tilbudet skal i sin helhet følge fotballens hverdag, legge til rette for sportslig utvikling i klubb og solid utdanning.
 
Vil skape ny utviklingsarena
NFF Agder vil ha det fotballfaglige ansvaret for skolens utviklingsgruppe. NFF Agder vil ha ansvar for ferdighetsutviklingen og bruke sine trenerkrefter til dette. Fra før har Akademiet et samarbeid med IK Start knyttet til deres toppgruppe i fotball. 
 
Møt oss og si hva du ønsker
NFF Agder og Akademiet ser frem til å kunne ta imot fotballspillere fra hele Sørlandet på skolen til høsten.  Mandag 27 februar kl 18.30 inviterer vi til informasjonsmøte hos Akademiet i Elvegt 2 i Kristiansand. Der blir det mulig å treffe både trenere og lærere.
 
For mer informasjon:
Atle Roar Håland: atle@fotball.no
Johan Holte: johan.holte@akademiet.no
 

Våre utdanningsprogrammer

Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon er fra høsten 2016 et studieforberedende utdanningsprogram. Programmet passer for deg som ønsker studiekompetanse med fordypning i mediefag.

Les mer om Medier og kommunikasjon

Studiespesialisering med toppidrett

Studiespesialisering med toppidrett gir deg mulighet til å satse på egen idrett kombinert med utdanning som gir generell studiekompetanse.

Les mer om Studiespesialisering med toppidrett