Akademiet VGS Molde

Akademiet VGS Molde holder til i lyse og topp moderne lokaler i Roseby Vest med inngang fra vest. Vi har gode romløsninger med store fellesarealer og mange grupperom. Dette er med på å gjøre samholdet mellom elevene på de ulike klassetrinn mye tettere.
Les mer     -     Kontakt

Nyheter

HOSPITERING HØSTEN 2016

Uke 46 og 47 er det hospiteringsuker for årets 10. klassinger. Vi gleder oss til å ta imot elever som ønsker å lære mer om skolen vår, våre ulike utdanningsprogram og få et lite innblikk i skolehverdagen ved Akademiet VGS Molde. Nedenfor finner du aktivitetsplanen for våre utdanningsprogram. Vi gleder oss til å treffe deg:)

 Aktivitetsplan

Velkommen til Akademiet!

 

Våre utdanningsprogrammer

Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon er fra høsten 2016 et studieforberedende utdanningsprogram. Programmet passer for deg som ønsker studiekompetanse med fordypning i mediefag.

Les mer om Medier og kommunikasjon

Studiespesialisering

Med studiespesialisering har du alle muligheter! Dette utdanningsprogrammet gir størst valgmuligheter for videre utdanning på universitet eller høyskole.

Les mer om Studiespesialisering

Studiespesialisering med toppidrett

Studiespesialisering med toppidrett gir deg mulighet til å satse på egen idrett kombinert med utdanning som gir generell studiekompetanse.

Les mer om Studiespesialisering med toppidrett

Påbygging til generell studiekompetanse

Påbyggingsåret gir studiekompetanse til deg som har gått et yrkesfaglig utdanningsløp og ønsker å studere videre på universitet eller høyskole.

Les mer om Påbygging til generell studiekompetanse