Akademiet VGS Sandnes

Akademiet er en privat videregående skole i Sandnes som ligger sentralt i enden av Langgaten, bare et steinkast fra buss- og togstasjonen. Skolen er moderne med det siste innen digitale undervisningsverktøy, og er kjent for sitt gode læringsmiljø, sine dyktige lærere og et tett skole-hjem samarbeid.
Les mer     -     Kontakt

Akademiet Workshop

Til høsten starter du på videregående skole, og i den forbindelse ønsker Akademiet VGS Sandnes å tilby deg forberedende gratis seminar i utvalgte fag til videregående opplæring. Seminarene går over 1,5 timer med grupper på inntil 10 elever i hver gruppe. Du har mulighet til å melde deg på to seminarer på samme dag. 

Tidspunkt for seminarene er:

Onsdag 01.02.17 kl. 17:00 til 18:30 og kl. 18:30 til 20:00

Lørdag 04.02.17 kl. 12:00 til 13:30 og kl. 13:30 til 15:00

Bindende påmelding innen mandag 30.01.17 til tarali.etnan@akademiet.no

Workshopoversikt

Er du foresatt til elev som vurderer å søke på Akademiet? Ønsker du å vite mer om skolen og hva du som foresatt kan forvente av oss? Meld deg på informasjonsmøte til samme tid som workshoppene. Påmelding til informasjonsmøte kan gjøres uavhenging om barnet ditt deltar på workshop. 

Påmelding til informasjonsmøte gjøres til elisabeth.olsson@akademiet.no

 

 

Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon er fra høsten 2016 et studieforberedende utdanningsprogram. Programmet passer for deg som ønsker studiekompetanse med fordypning i mediefag.

Les mer om Medier og kommunikasjon

Studiespesialisering

Med studiespesialisering har du alle muligheter! Dette utdanningsprogrammet gir størst valgmuligheter for videre utdanning på universitet eller høyskole.

Les mer om Studiespesialisering

IKT - servicefag

IKT-servicefag gir deg aktuell og etterspurt kompetanse innen drift av datasystemer, samtidig som du har mange valgmuligheter for videre utdanningsløp.

Les mer om IKT - servicefag

Påbygging til generell studiekompetanse

Påbyggingsåret gir studiekompetanse til deg som har gått et yrkesfaglig utdanningsløp og ønsker å studere videre på universitet eller høyskole.

Les mer om Påbygging til generell studiekompetanse