Akademiet videregående skole

Bergen

Akademiet Bergen holder til i sentrum av byen. Skolen tilbyr utdanningsprogrammene Studiespeisalisering og Påbygging til generell studiekompetanse.

Akademiet VGS Bergen
Johannes Bruns gate 12, Autogården
5008 BERGEN
Tlf. 55 32 32 31
bergen@akademiet.no

Les mer om Bergen

Bergen

Akademiet Bergen holder til i sentrum av byen. Skolen tilbyr utdanningsprogrammene Studiespeisalisering og Påbygging til generell studiekompetanse.

Akademiet VGS Bergen
Johannes Bruns gate 12, Autogården
5008 BERGEN
Tlf. 55 32 32 31
bergen@akademiet.no

Les mer om Bergen

Drammen - Sundland

Akademiet VGS Drammen holder til i store, moderne lokaler på Sundland. Skolen tilbyr utdanningsprogrammene Studiespesialisering, Medier og kommunikasjon studieforberedende løp og Påbygging til generell studiekompetanse.

Akademiet VGS Drammen
Skogliveien 4
3047 Drammen
Telefon: 32 80 76 00
E-post: drammen@akademiet.no

Les mer om Drammen - Sundland

Drammen - Ypsilon

Ypsilon VGS Drammen holder til i flotte lokaler i den gamle skofabrikken på Landfalløya 26. Skolen tilbyr utdanningsprogrammene Studiespesialisering ordinært løp, Studiespesialisering med fordypning i entreprenørskap og Påbygging til generell studiekompetanse. 

Ypsilon VGS Drammen
Landfalløya 26
3023 Drammen
Telefon: 32 80 83 40
E-post: ypsilon@akademiet.no

Les mer om Drammen - Ypsilon

Fredrikstad

Akademiet VGS Fredrikstad holder til i Rektor Østbyes gate 2, sentralt ved togstasjonen. Skolen tilbyr utdanningsprogrammet Medier og kommunikasjon studieforberedende løp og har plass til 90 elever. 

Akademiet VGS Fredrikstad
Rektor Østbyes gate 2
1604 Fredrikstad
Telefon: 930 33 608
E-post: fredrikstad@akademiet.no

Les mer om Fredrikstad

Kristiansand

Akademiet VGS Kristiansand holder sentralt til på Tangen, i Elvegata 2A; midt i sentrum og samtidig idyllisk til ved vannkanten. Skolen tilbyr utdanningsprogrammene Medier og kommunikasjon studieforberedende løp og Studiespesialisering med toppidrett. 

Akademiet VGS Kristiansand
Elvegata 2A
4608 Kristiansand
Telefon: 930 33 808
E-post: kristiansand@akademiet.no

Les mer om Kristiansand

Molde

Akademiet VGS Molde holder til i lyse og topp moderne lokaler i Amfi Roseby Vest, og tilbyr utdanningsprogrammene Medier og kommunikasjon studieforberedende løp, Service og samferdsel, Studiespesialisering ordinært løp og med fokusområdene Internasjonal, Teknologi og forskning, Juss og Toppidrett, samt Realfag, Språk, samfunnsfag og økonomi og Påbygging til generell studiekompetanse.

Akademiet VGS Molde
Frænaveien 16, Roseby Vest
6415 MOLDE
Telefon: 71 25 51 22
E-post: molde@akademiet.no

Les mer om Molde

Oslo

Akademiet VGS Oslo holder til i moderne undervisningslokaler sentralt ved Bislett i Oslo, og tilbyr utdanningsprogrammene Studiespesialisering, Medier og kommunikasjon, IKT-servicefag og Påbygging til generell studiekompetanse. Innen studiespesialisering tilbyr vi tre forserte løp med fordypning innen 1) internasjonal politikk og global utvikling, 2) rettslære og 3) teknologi og forskning.

Akademiet VGS Oslo
Pilestredet 56
0167 OSLO
Telefon: 22 46 69 00
E-post: oslo@akademiet.no

Les mer om Oslo

Sandnes

Akademiet VGS Sandnes ligger sentralt i enden av Langgaten, bare et steinkast fra buss- og togstasjonen. Skolen tilbyr utdanningsprogrammene Studiespesialisering, Medier og kommunikasjon studieforberedende løp, IKT-servicefag og Påbygging til generell studiekompetanse.

Akademiet VGS Sandnes
Langgata 1
4306 SANDNES
Telefon: 51 90 55 30
E-post: sandnes@akademiet.no

Les mer om Sandnes

Ålesund

Akademiet VGS Ålesund ligger idyllisk til ved sjøkanten i sentrum av byen, og tilbyr utdanningsprogrammene Medier og kommunikasjon studieforberedende løp, Service og samferdsel, Salg, service og sikkerhet, IKT-servicefag, Studiespesialisering ordinært løp og med fokusområdene Toppidrett, Teknologi og forskning, Juss og Internasjonal, samt Realfag, Språk, samfunnsfag og økonomi og Påbygging til generell studiekompetanse.

Akademiet VGS Ålesund
Moloveien 5
6004 ÅLESUND
Telefon: 70 13 42 10
E-post: alesund@akademiet.no

Les mer om Ålesund