Akademiet VGS Kristiansand

Akademiet Kristiansand holder til i Elvegata 2A. Her har vi skapt en liten, dynamisk institusjon med et godt sosialt og faglig miljø, og høy trivsel blant elevene. Vi mener at tverrfaglig samarbeid og fokus er nøkkelen til elevenes trivsel og læring.
Les mer     -     Kontakt

Informasjonsmøte

Vi på Akademiet Kristiansand vil invitere deg til informasjonsmøte 7. og 8. juni kl 18.00. Begge dager i Akademiet sine lokaler i Elvegt 2 A.
Toppidrett onsdag 7 juni kl 18.00
Møt trenere og kommende medelever. Vi informerer dere om oppstart av skoleåret, organisering av idretter, timeplan og aktiviteter gjennom året. Våre elever kan fortelle deg om hverdagen på Akademiet. Lærere er tilstede og kan informere om fag og fagvalg. Pizza serveres kl. 19.00.
 
 
Medier og kommunikasjon 8 juni kl 18.00
Møt medielærere og kommende medelever. Vi informerer dere om oppstart av skoleåret, organisering av mediefaget, timeplan og aktiviteter gjennom året. Våre elever kan fortelle om hverdagen på Akademiet. Lærere er tilstede og kan informere om fag og fagvalg. Pizza serveres kl. 19.00.
 
Vel møtt!

Våre utdanningsprogrammer

Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon er fra høsten 2016 et studieforberedende utdanningsprogram. Programmet passer for deg som ønsker studiekompetanse med fordypning i mediefag.

Les mer om Medier og kommunikasjon

Studiespesialisering med toppidrett

Studiespesialisering med toppidrett gir deg mulighet til å satse på egen idrett kombinert med utdanning som gir generell studiekompetanse.

Les mer om Studiespesialisering med toppidrett