Akademiet VGS Molde

Akademiet VGS Molde har de mest fornøyde elevene i Møre og Romsdal ref. en fersk undersøkelse gjennomført av Utdanningsdirektoratet. Resultatet fra undersøkelsen viser at det sosiale miljøet ved skolen er svært godt. Skolen holder til i lyse og topp moderne lokaler i Roseby Vest med inngang fra vest. Vi har gode romløsninger med store fellesarealer og mange grupperom. Dette er med på å gjøre samholdet mellom elevene på de ulike klassetrinn mye tettere.
Les mer     -     Kontakt

Nyhet!

Først i fylket! Akademiet tilbyr E-sport fra høsten 2018

E-sport står allerede på timeplanen ved flere videregående skoler i landet. Akademiet tilbyr nå 
E-sport som første skole i Møre og Romsdal!
Les mer her!

Nyheter

Ønsker du å bli elev ved Akademiet VGS Molde?

Akademiet er norges største private skole. Vi er opptatt av kvalitet og yter det lille ekstra for våre elever. Du kan legge inn søknad her på våre nettsider.

Søkere til VG1
For å behandle søknaden din trenger vi karakterutskrift fra 1. halvår av 10. klasse samt avsluttende karakterer fra 9. klasse. Fra juli måned er det vitnemålet ditt som teller.
Karakterutskrifter sendes på e-post til skolen: molde@akademiet.no

Søkere til VG2 og VG3
For å behandle søknaden din trenger vi 1. terminkarakter for siste skoleår og evt. kompetansebevis fra Vg1. Fra juli måned er det kompetansebeviset ditt som teller. Karakterutskrifter sendes på e-post til skolen: molde@akademiet.no

Elever som går på Akademiet videregående skole trenger ikke å sende inn karakterer.

Best på gjennomføring!

Akademiet Heltberg Toppidrettsgymnas Molde har 100 % gjennomføring på sine elever. Landsgjennomsnittet er 60,5 %. Det gjør Akademiet Heltberg Toppidrettsgymnas Molde til landets beste skole på gjennomføring.

” – Rapporten viser at hvilken videregående skole du starter på påvirker om du klarer å fullføre utdanningen eller ikke. Noen skoler er mye flinkere til å få elevene gjennom enn andre. Hvilken skole du går på kan derfor være med på å avgjøre hvor gode muligheter du får senere i livet, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H).”

Det er store forskjeller på gjennomføringen i fylket. Du kan lese mer her

Elevene ved Akademiet VGS Molde er de mest fornøyde elevene på videregående skole i Møre og Romsdal!

Resultatet av Utdanningsdirektoratets elevundersøkelse viser at elevene ved Akademiet VGS Molde er de mest fornøyde elevene i videregående skole i Møre og Romsdal. Nasjonalt havner Akademiet VGS Molde på 14. plass blant alle landets videregående skoler.

 Akademiet VGS Molde scorer spesielt høyt på punktene: ·         Støtte fra lærerne
·         Vurdering for læring
·         Motivasjon
·         Felles reglement
 
I tillegg bemerkes det at skolen ikke har noen elever som har blitt mobbet av andre elever. Skolen har null-toleranse for mobbing vi er stolte av at elevene ikke opplever mobbing på skolen.
 

Våre utdanningsprogrammer

Service og samferdsel

Drømmer du om å starte din egen bedrift, jobbe med reiseliv eller varehandel? Da er utdanningsprogrammet Service- og samferdsel noe for deg!

Les mer om Service og samferdsel

Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon er fra høsten 2016 et studieforberedende utdanningsprogram. Programmet passer for deg som ønsker studiekompetanse med fordypning i mediefag.

Les mer om Medier og kommunikasjon

Studiespesialisering

Med studiespesialisering har du alle muligheter! Dette utdanningsprogrammet gir størst valgmuligheter for videre utdanning på universitet eller høyskole.

Les mer om Studiespesialisering

Studiespesialisering med toppidrett

Studiespesialisering med toppidrett gir deg mulighet til å satse på egen idrett kombinert med utdanning som gir generell studiekompetanse.

Les mer om Studiespesialisering med toppidrett

Påbygging til generell studiekompetanse

Påbyggingsåret gir studiekompetanse til deg som har gått et yrkesfaglig utdanningsløp og ønsker å studere videre på universitet eller høyskole.

Les mer om Påbygging til generell studiekompetanse