Akademiet VGS Oslo

Akademiet Oslo holder til i nye og moderne lokaler i Pilestredet 56, sentralt på Bislett. Vi er en skole som satser på entreprenørskap og fordypningsløp innenfor retninger som rettslære, teknologi og politikk.
Les mer     -     Kontakt
Bilde av mentor og elev

Mentorordningen ved Akademiet Oslo: trygghet og utvikling

Både i næringslivet, i akademia og i toppidretten er det blitt vanlig med mentorordninger. Ved Akademiet ser vi verdien av vår mentorordning daglig. 

Les mer om mentorordningen her 
Bilde ungdommer på lab

Studiespesialisering med forsert løp

Ambisiøs? Arbeidssom? Ønsker du en utfordring? Kanskje du vet allerede nå hva du tenker å studere etter endt videregående? Da er dette tilbudet for deg! Vi tilbyr forsert løp ved studiespesialiserende linje med tre fokusområder: Teknologi og forskning, rettslære og internasjonal politikk. 

Les mer om  forsert løp her

Våre utdanningsprogrammer

Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon er fra høsten 2016 et studieforberedende utdanningsprogram. Programmet passer for deg som ønsker studiekompetanse med fordypning i mediefag.

Les mer om Medier og kommunikasjon

Studiespesialisering

Med studiespesialisering har du alle muligheter! Dette utdanningsprogrammet gir størst valgmuligheter for videre utdanning på universitet eller høyskole.

Les mer om Studiespesialisering

IKT - servicefag

IKT-servicefag gir deg aktuell og etterspurt kompetanse innen drift av datasystemer, samtidig som du har mange muligheter for videre utdanningsløp.
Les mer om IKT - servicefag

Påbygging til generell studiekompetanse

Påbyggingsåret gir studiekompetanse til deg som har gått et yrkesfaglig utdanningsløp og ønsker å studere videre på universitet eller høyskole.
Les mer om Påbygging til generell studiekompetanse

Studiespesialiserende - forsert løp

Vi tilbyr nå studiespesialisering med forsert løp på tre linjer: Teknologi og forskning, rettslære og internasjonal politikk.
Les mer om Studiespesialiserende - forsert løp