Velkommen til skolestart

Tid for oppmøte:
Vg1 kl.08.30 • Vg2 kl.9.30 • Vg3 kl.10.30
  

Akademiet VGS Sandnes

Akademiet er en privat videregående skole i Sandnes som ligger sentralt i enden av Langgaten, bare et steinkast fra buss- og togstasjonen. Skolen er moderne med det siste innen digitale undervisningsverktøy, og er kjent for sitt gode læringsmiljø, sine dyktige lærere og et tett skole-hjem samarbeid.
Les mer     -     Kontakt

Medier og kommunikasjon

Hos oss blir du klar for framtiden. I et trygt og kreativt miljø vil du få frihet til utvikle deg. Sammen jobber vi aktivt for å forstå og finne løsninger på morgendagens utfordringer. Du lærer å bruke rette verktøy for å kommunisere i en digital verden, og får fremtidsrettet kompetanse. Du lærer digitale verktøy og kommunikasjon og får fremtidsrettet kompetanse.
Les mer om Medier og kommunikasjon

Studiespesialisering

Med studiespesialisering har du alle muligheter! Dette utdanningsprogrammet gir størst valgmuligheter for videre utdanning på universitet eller høyskole.

Les mer om Studiespesialisering

IKT - servicefag

IKT-servicefag gir deg aktuell og etterspurt kompetanse innen drift av datasystemer, samtidig som du har mange valgmuligheter for videre utdanningsløp.

Les mer om IKT - servicefag

Påbygging til generell studiekompetanse

Påbyggingsåret gir studiekompetanse til deg som har gått et yrkesfaglig utdanningsløp og ønsker å studere videre på universitet eller høyskole.

Les mer om Påbygging til generell studiekompetanse