Chat with us, powered by LiveChat

Du kan alltid søke skoleplass

Har du lyst til å holde alle dører åpne, både når det gjelder dine sportslige prestasjoner og karrieremuligheter? Da er studiespesialisering med toppidrett det rette for deg!

Det er alltid mulig å søke skoleplass hos oss. Ta kontakt om du lurer på noe eller kom innom skolen på Sparebanken Sør Arena.

TRENINGSHVERDAGEN
Vi trener fire ganger i uken på skolen. Dette kommer i tillegg
til eleven sin trening i egen klubb. Vi ønsker å samarbeide med elev, trener og klubb for å tilpasse treningshverdagen best mulig. Eleven skal oppleve og se en sammenheng mellom det som skjer på skolen og i klubb. Det er viktig for oss at eleven utvikler seg og presterer i klubb.

BASISTRENING
To dager i uken har vi basistrening. I basistreningen har vi fokus på skadeforbygging, mobilitet, styrke og utholdenhet. Målet i basistreningen er å sette deg i stand til å trene mye og holde deg skadefri.

FERDIGHETSUTVIKLING
Vi trener ferdighet to ganger i uken. Her står utvikling i din idrett i fokus. Våre dyktige trenere har fokus på deg som utøver og din rolle og hvordan du kan utvikle deg i din idrett. Treningen tilpass- es idretten sitt årshjul og sammen med din klubb kan vi regulere belastning, intensitet og fokus gjennom skoleåret.

Søk skoleplass

Vi har løpende opptak- det er fortsatt mulig å søke.

Søk skoleplass