Chat with us, powered by LiveChat

Informasjonsmøte på Akademiet Bergen FPG

Akademiet Bergen FPG flytter!

Til høsten flytter vi til ærverdige Marken 37, tidligere Kunst- og designhøgskolen i Bergen, også kalt «Det blå huset» i hjertet av Bergen sentrum. Vi inviterer deg til å besøke skolen og lære mer om våre spennende utdanningsprogram og fagtilbud på VG1.

Velkommen til informasjonsmøte

Velkommen til informasjonsmøte og "bli kjent kveld" på Akademiet VGS Bergen, onsdag 13. juni kl. 18.00. Vi inviterer deg til en hyggelig kveld i våre nye lokaler. Her vil du møte andre elever som skal begynne på videregående skole til høsten. Du vil får høre litt om skolen og skoledagen, mentorordningen, skoleturer, aktiviteter og annet spennende som foregår gjennom et skoleår på Akademiet. Vi serverer pizza og drikke denne kvelden. Ta gjerne med foresatte eller en venn. Du trenger ikke melde deg på, men ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål.

Utdanningsprogram skoleåret 2018-2019

Akademiet VGS Bergen tilbyr følgende utdanningsprogram skoleåret 2018-2019

- Studiespesialisering, ordinært løp

- NYHET! Studiespesialisering med Teknologi og forskning

- NYHET! Studiespesialisering med Internasjonalt fokus

- NYHET! Studiespesialisering med Juss

Akademiet VGS Bergen er en forholdsvis liten skole, noe som gjør at du blir sett hver dag. Vi stiller krav til deg, samtidig som du blir tatt på alvor. Du møter dyktige lærere som ønsker å bli kjent deg, slik at de vet hva som motiverer deg og hvordan du lærer best og mest effektivt. Som elev hos oss vil du derfor bli fulgt opp av din egen mentor. Vi vektlegger også kultur-opplevelser og sosiale aktiviteter fordi vi vet at elever som trives lærer best. Vi har også leksehjelp og alle VG1 elever disponerer egen bærbar Mac.

Du kan ennå søke skoleplass

Vi har løpende opptak og du kan ennå søke skoleplass for høsten 2018. Søknadsskjema fylles ut her.  Egenbetalingen er kun kr. 1.500,- per måned i 10 måneder (kr. 1.950. pr. måned for de som skal gå internasjonal). Vi har samme ordninger for fri skoleskyss, Lånekasse/stipend, lån av læremidler etc. som andre videregående skoler i fylket. Du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon 55 32 32 31, facebook eller e-post bergen@akademiet.no

Glade elever på Akademiet Bergen. Foto.

Søk skoleplass

 

Vi har løpende opptak, det er fortsatt mulig å søke.

  Søk skoleplass