Chat with us, powered by LiveChat

Eksamenswebinar

Nyhet! Eksamenswebinar våren 2019

Eksamen i Matematikk 1PMatematikk 2P eller Norsk våren 2019? Vi arrangerer eksamenswebinar for deg som skal ta eksamen.

Opplever du å ikke ha fått lest godt nok, at du trenger ekstra repetisjon eller gjennomgang av enkelte emner?  Kanskje vil du bare ha tips og råd til hvordan du kan gjøre det best mulig? Da bør du bli med på eksamenswebinar! Undervisningen foregår live på nett i det digitale klasserommet. Det er enkelt å delta! Sett bare på deg headsettet, med et tastetrykk er du i gang sammen med læreren og de som skal ta samme eksamen som deg.

Lærerne på våre eksamenswebinar har lang erfaring med undervisning og som sensor på eksamen i faget du skal ta som privatist. Det vil si at våre lærere kan eksamen og vil kunne gi deg de beste tips og råd i forkant av din eksamen.

Gå til påmelding eksamenswebinar Matematikk 1PMatematikk 2P og Norsk >

Eksamenswebinar i ukene før eksamen

Årets eksamen på vårparten er fredag 24. mai i Matematikk 1P, mandag 20. mai Matematikk 2Pog torsdag 23 mai i Norsk.

Eksamenswebinaret arrangereres i ukene rett før eksamensdatoene og består av en times økter to ganger pr. uke, de siste tre ukene før eksamen. Kursene er på en time, to ganger pr. uke, de tre siste ukene før eksamen. I tillegg vil du få en totimers-økt lørdagen før eksamen. Totalt består webinaret av åtte timer med undervisning.
Fordi undervisningen foregår live kan du se og snakke med læreren i nåtid, og få svar på det lurer på. I forkant av hver time kan du også sende inn spørsmål til læreren.

Få de beste eksamenstipsene

Lærerne på våre eksamenskurs har lang erfaring med undervisning og som sensor på eksamen i faget du skal ta eksamen i. Det vil si at våre lærere kan eksamen! Læreren vil derfor kunne gi deg tips og råd i forkant av din eksamen. Siden eksamenskurset foregår rett før eksamensdagen, vil dette være god investering av din tid før selve eksamen.
For å få best mulig utbytte av eksamenskurset anbefaler vi at du har vært gjennom pensum en gang tidligere og møter litt forberedt. Har du ikke vært gjennom pensum tidligere vil vi anbefale at du starter på et av våre privatistkurs på nett eller i klasserom hvor du får gjennomgang av hele pensum. På disse kursene får du også karaktergarantiog kan søke støtte i Lånekassen. Eksamenswebinar er ikke støttet av Lånekassen og karaktergarantien vil ikke gjelde på disse kursene.

Påmelding til eksamenswebinar

Påmelding til eksamenswebinar kan du gjøre her; Matematikk 1PMatematikk 2Pog Norsk. Etter påmelding vil du motta bekreftelse på påmelding pr. mail, tidspunkt og informasjon om innlogging i det digitale klasserommet. Betaling skjer med faktura som blir tilsendt i etterkant av påmelding. Har du spørsmål om eksamenswebinar ta gjerne kontakt med oss for gratis rådgivning.

Eksamenswebinar

Webinar med liveundervisning på nett i ukene før din eksamen.

Matematikk 1P
Matematikk 2P
Norsk

Gratis rådgivning

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

Kontakt oss