Referanser

Akademiet Nettstudier har mange fornøyde studenter. Her kan du lese om noen av dem.

Ann-Kristin 

Ann-Kristin Harestad jobbet hardt mot målet om å komme inn på vernepleierutdanningen. Hun har tatt påbygging til generell studiekompetanse ved Akademiet Nettstudier, og høsten 2015 nådde hun endelig målet sitt. - Nå har jeg startet på vernepleierutdanningen og er henrykt over at jeg faktisk allerede har nådd mitt andre delmål. For ett år siden var dette bare en drøm! 

 

Les mer om Ann-Kristin 

Frida 

Frida Siegrist Oliver spiller bratsj på elitenivå og får sin musikalske utdannelse ved Barratt Due Musikkinstitutt. Samtidig gjennomfører hun videregående skole via Akademiet Nettstudier.
- Friheten til å studere når og hvor jeg vil er det viktigste, sier Frida, som ble kåret til "Årets nettstudent" i 2014.

Les mer om Frida 

Kjetil

Kjetil Sundland Wad fra Kongsberg kombinerer nettstudier og klasseromsundervisning ved Akademiet Privatistskole. Målet er å komme inn på Politihøgskolen eller å satse på en karriere innen Forsvaret. Kjetil er fornøyd med miksen av nett- og klasseromskurs.

Les mer om Kjetil

Margrethe 

Da Margrethe Laaker Sandvik flyttet til Houston i USA, bestemte hun seg for å fullføre videregående skole som privatist. Siden hun ønsket seg stor fleksibilitet i skolearbeidet og en friere studietilværelse, ble nettstudier en veldig godt løsning.  
Les mer om Margrethe 

Mette

Mette Frågåt kom inn på drømmestudiet etter å ha tatt påbygging til generell studiekompetanse hos Akademiet Nettstudier. Hun er nå i gang med grunnskolelærerutdanning 1-7-trinn ved Høgskolen i Telemark. Siden hun har både jobb og familie, har hun likegodt valgt å fortsette med nettstudier på lærerutdanningen.

 

Les mer om Mette

Thea 

Thea Blossom Kristensen reiste til Canada for å trene sirkus mens hun gikk i andreklasse på videregående. Da skoleåret var over, ville hun ikke hjem. Løsningen ble å fullføre videregående skole via Akademiet Nettstudier mens hun realiserer sirkusdrømmen. 
Les mer om Thea