Chat with us, powered by LiveChat

Privatundervisning

Ønsker du privatundervisning med en av våre dyktige privatundervisere?

Vi tilbyr nå privatundervisning på nett hvor du kan få hjelp med lekser, språk, forberedelser til eksamen og mer. Du og din lærer har mulighet til å jobbe samtidig i blant annet Word og Excel.

Akademiet har et stort nettverk av dyktige privatundervisere – våre privatundervisere spenner fra videregående elever til erfarne lektorer. Ut fra dine ønsker, finner vi privatunderviseren som matcher deg og dine behov best.

Vi kan tilby alt fra leksehjelp, eksamensprep, målrettet undervisning, veiledning, språkundervisning, hjelp til studieteknikk med mer. Fortell oss om ditt behov, og vi hjelper deg å legge opp et løp.

For å skape trygge rammer, tilbyr vi at privatunderviser og elev møtes i våre skolelokaler. Bor du ikke i nærheten av en av våre skoler, kommer vi gjerne hjem til deg eller vi kan møtes på biblioteket e.l.

Du kan velge å ha privatundervisning alene eller du kan avtale å ha time sammen med en venn eller flere. Vi tilpasser oss!

Våre privatundervisere kan hjelpe deg å nå målet ditt!

  • Juniorunderviser – våre juniorundervisere er elever eller studenter som har oppnådd gode resultater i sitt fag
  • Seniorunderviser – våre seniorundervisere er f.eks. erfarne studenter, lærere eller andre fagfolk
  • Executiveunderviser – våre executiveundervisere er erfarne og høyt utdannede lærere/lektorer og andre med spesiell faglig tyngde

Vedlegg