Chat with us, powered by LiveChat

Vil du også være elev hos oss til høsten?

Du kan fortsatt søke skoleplass om du ønsker å være elev hos oss høsten 2020!

Akademiet VGS Bergen har sentral beliggenhet i Bergen sentrum. Vi tilbyr studiespesialisering med realfag eller språk, samfunnsfag og økonomi, i tillegg kan du også velge spennende fokusområder. Tall fra Utdanningsdirektoratet viser at Akademiet VGS Bergen scorer blant topp-tre på studieforberedende i Hordaland!

Roll-ups fokusområder. Foto.

Vi har startet inntaket og tilbyr følgende løp for kommende skoleår;

Studiespesialisering ordinært løp vg1- her kan du velge mellom samfunnsfaglig- og realfaglig retning når du skal fordype deg på andre- og tredje trinn.

Studiespesialiseringmed Internasjonalt fokus vg1- er et ekstra tilbud til deg som liker å reise og som ønsker å kombinere dette med å gå studiespesialisering. Hos oss kan du kombinere internasjonal med både samfunnsfaglig- og realfaglig retning.

Studiespesialiseringmed Juss vg1- er et tilbud til deg som er opptatt av rett og galt, rettferdighet og rettigheter, som er samfunnsengasjert, løsningsorientert og ønsker mange valgmuligheter på arbeidsmarkedet.

Studiespesialiseringmed Teknologi og forskning vg1 – er en retning som passer for deg som er glad i matematikk og realfag, og vet at du har lyst til å studere realfag også etter videregående skole.

Realfag vg2 - Et godt valg for deg som liker teoretiske fag og er interessert i natur og miljø, matematikk, teknologi og samfunnsfenomen. Løpet tilfredsstiller opptakskravene til medisin- og veterinærmedisinstudiet, samt til de fleste teknisk-vitenskapelige utdanningsveiene i Norge.

Språk, samfunnsfag og økonomi vg2 – passerfor deg som er interessert i teoretiske fag og ønsker å bli kjent med ulike språk og kulturer, som har interesse for politiske og økonomiske forhold, og er engasjert i samfunns - og miljøspørsmål.

Påbygging til generell studiekompetanse vg3 – for deg som har gått yrkesfaglig utdannings-program og ønsker studiekompetanse for å studere videre på høyskole eller universitet.

Søk skoleplass

 

Det er fortsatt mulig å søke!

  Søk skoleplass  

Kontakt oss