Om Akademiet Privatistskole Ålesund

Akademiet Privatistskole Ålesund tilbyr eksamensrettede privatistkurs for deg som skal ta eksamen som privatist. Skolen er sentralt plassert i forhold til kommunikasjon med buss og hurtigbåt. Skal du ta opp flere fag som privatist tilbyr vi ulike pakkeløsninger eller forkurs.

Akademiet Privatistskole Ålesund ligger helt ved vannkanten i Ålesund sentrum. Med byens flotteste utsikt ser du utover havet og kan følge med når Hurtigruten legger til kai.

I Ålesund sentrum finnes det er stort utvalg butikker, kafeer og restauranter, og det er enkelt å komme seg til skolen med offentlig transport. Nærmeste busstopp er Apotekertorget og Hurtigbåtkaia i Ålesund sentrum ligger kun en 5 minutters gåtur unna skolen.

Akademiet Privatistskole Ålesund er samlokalisert med Akademiet VGS Ålesund. Her finner du derfor et stort utvalg av lesesaler og klasserom som du kan benytte deg av som privatist hos oss. I tillegg har vi en kantine i 5. etasje og en egen Starbucks i 1. etasje.

Kom gjerne innom for gratis rådgivning. Velkommen til oss!

E-post: privatist.alesund@akademiet.no

Adresse: Molovegen 5, 6004 Ålesund, Norge

Hos oss kan du velge mellom undervisning i våre flotte lokaler i Molovegen 5, LIVE-undervisning eller med Akademiet Nettstudier.

Kontakt Akademiet Privatistskole Ålesund