Elever på Akademiet Ungdomsskole Lier går bortover gresset
For deg som vil litt mer

Akademiet Ungdomsskole Lier

Akademiet Ungdomsskole Lier holder til i naturskjønne omgivelser i Lier utenfor Drammen.

Søk

Tett oppfølging

Akademiet Ungdomsskole Lier startet opp med sitt første kull høsten 2022. Vi er en liten skole, med 40 elever fra 7.–10. trinn, hvor elevene får tett oppfølging fra egen mentor for å kunne nå sine mål.

Vår visjon er at vi skal være den beste og mest fremtidsrettede ungdomsskolen i Norge. Visjonen er enkel, men ambisiøs. Vi vil oppnå dette ved å være en skole med fokus på læring samt et godt og inkluderende skolemiljø.

  • Korte, lærerstyrte timer og lengre økter med studietid hvor læreren alltid er tilgjengelig
  • 7. trinn er en del av ungdomsskolen
  • Mulighet for undervisning på høyere trinn

Akademiet tar mål av seg å være Norges beste og mest fremtidsrettede skole. Vi ser hver enkelt elev, bygger på tillit og ønsker at skolen skal være elevens andre hjem.

E-post: lier@akademiet.no

Telefon: +47 31 01 19 55

Adresse: Ringeriksveien 77C, 3402 Lier

Greit å vite

Aktuelt

Våre elever

Nora Brodal

Studentportrett

Nora Brodal

Elev på Akademiet Ungdomsskole LIer

– Det jeg liker godt med Akademiet Ungdomsskole Lier er at lærerne får frem det beste i deg. De er tette på oss og kjenner oss veldig godt – vi er nesten som en familie. Jeg kan jobbe selvstendig og på mitt nivå, og jeg får være med på å bestemme. Hvis du elsker å jobbe med fag, så får du lov til å jobbe mer hvis du vil det. Det blir jeg motivert av. I løpet av en skoledag har vi to-tre seminarer og ingen lekser dersom du blir ferdig med arbeidsplanen for uka i løpet av studietiden.

Emily Gabrielsen

Studentportrett

Emily Gabrielsen

Elev på Akademiet Ungdomsskole Lier

– Jeg liker meg godt på Akademiet Ungdomsskole Lier! Her har jeg gode venner og det er morsomt i undervisningen. Lærerne er gode og jeg synes gymlæreren er skikkelig flink!

Helene Brennecke

Studentportrett

Helene Brennecke

Elev på Akademiet Ungdomsskole Lier

– Lærerne på Akademiet Ungdomsskole Lier er veldig flinke og kreative. De lærer bort på en helt unik måte. Klassemiljøet er bra og jeg liker godt måten vi jobber på her med studietid og mye fleksibilitet. Vi har mulighet til å forsere fag og jobbe i aldersblandede grupper.

Kontakt Akademiet Ungdomsskole Lier