Ansatt jobber på en maskin
For deg som vil litt mer

Bedrift

Utdanning med Akademiet gir deg mulighet til kompetanseheving i din bedrift.

Se fag

Videregående opplæring for bedrifter

Akademiet er Norges største innen videregående opplæring og har tilgang på svært mange læringsressurser i hele landet. Har du ansatte som trenger generell studiekompetansemangler realfag eller har behov for å forbedre karakterer for ta videre utdanningsløp, få fagbrev eller autorisasjon? Vi tilbyr:

  • Fleksible og skreddersydde løsninger for deg og din bedrift
  • Et stort utvalg fag, fagbrev og autorisasjonsfag
  • Gode pakkeordninger med egen oppfølging og rabatterte priser til aktører som melder på hele grupper

Nettstudier på medarbeiders premisser

Studiene kan gjennomføres med Akademiet Nettstudier, som er et asynkront undervisningsopplegg hvor studenten selv bestemmer når og hvor en ønsker å studere. Alle følges opp av våre nettlærere som vil komme med tilbakemeldinger og veiledning på oppgaver studentene sender inn.

Akademiet tilbyr et skreddersydd utdanningstilbud for virksomheters ansatte, uansett hvor i landet de måtte befinne seg. Det betyr at dine ansatte kan studere samtidig, uavhengig av om de har fast arbeidsplass i Oslo, Tromsø eller Bergen.

Nettstudier, LIVE og klasserom

Fleksibilitet er viktig og vi tilrettelegger studieopplegget til din bedrift. Med LIVE-undervisning får studentene digital klasseromsundervisning til faste tider. Live-tilbudet har på kort tid blitt svært populært, også blant bedrifter som ønsker kompetanseheving. Vi kan sette opp egne undervisningsgrupper bestående av medarbeidere fra din bedrift som skal følge samme kurs. I tillegg tilbyr Akademiet fysisk undervisning i klasserom. Her kan medarbeidere følge undervisning på dag- eller kveldstid i Oslo, Drammen, Tønsberg, Fredrikstad, Sandnes, Bergen, Ålesund og Trondheim.

Vi hjelper deg gjerne!

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å tilrettelegge for utdanningsløp med fleksible undervisningsmoduler eller andre ønsker eller behov din bedrift måtte ha.

 

Mail: privatist@akademiet.no

Telefon: 922 36 600

Vi tilbyr eksamenskurs for deg som skal ta eksamen som privatist. Velg selv om du ønsker klasseromsundervisning ved våre privatistskoler på dagtid og kveldstid, eller undervisning på nett. 

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hvilke fagbrev og autorisasjonsfag tilbyr Akademiet?

I dag har vi gleden av å tilby hele 12 fagbrev og yrkesfag i Akademiet. Som Norges største tilbyder innen videregående opplæring, har vi i Akademiet tilgang på et stort miljø innen kompetanseheving. Derfor er vi raske med å tilrettelegge for videregående opplæring der det er behov. Har du et ønske som ikke er listet opp i oversikten vår, ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne.

Våre mest populære fagbrev

Våre mest populære autorisasjonsfag

Flere kurs