Akademiet VGS Kristiansand utenfra
For deg som vil litt mer

Akademiet VGS Kristiansand

Vi tilbyr studiespesialisering med toppidrett hvor du velger realfag eller språk, samfunnsfag og økonomi.

Søk skoleplass

Studiespesialisering med toppidrett

Akademiet VGS Kristiansand er en liten og dynamisk skole som holder til direkte på Sør Arena. Hos oss kan du gå studiespesialisering med toppidrett, og velge om du ønsker retning med realfag eller språk, samfunnsfag og økonomi.

Akademiet tar mål av seg å være Norges beste og mest fremtidsrettede skole. Vi ser hver enkelt elev, bygger på tillit og ønsker at skolen skal være elevens andre hjem.

E-post: kristiansand@akademiet.no

Telefon: 918 84 450

Adresse; Stadionveien 21, 4632 Kristiansand, Norge

Vi har løpende opptak, det er fortsatt mulig å søke. 

Greit å vite

Bli hva du vil

På Akademiet VGS Kristiansand er du som elev i sentrum. Du får hjelp og veiledning til å vokse både faglig og personlig, og til å nå alle dine mål. Våre dyktige og engasjerte lærere er tilstede for deg, og du skal kjenne deg sett og ivaretatt.

Våre utdanningsprogrammer

Elev på Akademiet Toppidrett

Studiespesialisering med toppidrett

Hold alle dører åpne, både når det gjelder dine sportslige prestasjoner og karrieremuligheter!

Les mer Søk

Aktuelt

Våre elever

Leah Isabell Langgaard

Studentportrett

Leah Isabella Langaard

Elev på Toppidrett på Akademiet VGS Kristiansand – håndball, ungdomslandslaget

– Jeg hadde hørt veldig mye positivt om skolen før jeg søkte, spesielt at de har god tilrettelegging for idrett, noe som var viktig for meg. Jeg opplever også at jeg får god oppfølging i fagene. Det jeg liker med skolen her er at det er ikke så mange ulike fag om dagen, så det er lettere å holde fokus. Drømmen for meg er å komme på A-landslaget i håndball, og det å spille i Champions League.

Liam Befus

Studentportrett

Liam Befus

Elev på Toppidrett på Akademiet VGS Kristiansand – ishockey, KIK

– Jeg valgte Akademiet Kristiansand fordi de var de eneste som hadde ishockey som tilbud i toppidrett. Det er veldig gøy å gå her fordi jeg får kombinert skole med idrett. Vi får god tilrettelegging i forhold til trening, så hvis du bruker mye tid på det så kan du lett få tid til det her.

Marius Nordal

Studentportrett

Marius Nordal

Elev på Toppidrett på Akademiet VGS Kristiansand – fotball, A-lag IK Start

– Jeg var spent på hvordan det kom til å bli å kombinere skole med å være toppidrettsutøver, men det har gått veldig fint. Opplegget er veldig bra og jeg får god oppfølging fra både skolen og klubben. På skolen er det alltid lærere tilgjengelig til å hjelpe med det man trenger, så jeg slipper å gå hjem på slutten av dagen og stresse med skolearbeid. Jeg trives også godt i klubben og det å komme ut på banen og spille for Start var veldig spesielt.

Kontakt Akademiet VGS Kristiansand