Utsikt over London i solnedgang
Akademiet Utveksling

England

England er en fantastisk destinasjon å reise til som utvekslingselev. Velg mellom Brighton, York eller Loughborough!

Meld interesse

Bli med oss på utveksling til England

Reis til historiske York i England eller den sjarmerende kystbyen Brighton. Eller hvis du er elev ved idrettslinja prøv vårt nye tilbud til Lougborough College.

Gå på videregående skole i England for å oppleve den sjarmerende kulturen og perfeksjonere dine språkkunnskaper. Bo på kysten i Brighton eller opplev den historiske byen York. Om du er idrettselev har vi også et unikt tilbud i Loughborough.

I England finner du muligheter for alle studiespesialiserende retninger. Et skreddersydd program for deg som ønsker å reise på utveksling i vg2.

Bli bedre kjent med våre destinasjoner i England

to utvikslingselever i york

E-post: utveksling@akademiet.no

Telefon: 982 33 110

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Greit å vite

Våre elever

Tuva med venner i York, England

Studentportrett

Tuva

Det er alltid noe som skjer her. Det er hele tiden noe å oppleve og jeg møter mange nye mennesker hele tiden. Det er det beste med å være på utveksling! Jeg kunne rett og slett gjerne flyttet hit når jeg er ferdig med skolen, og det har jeg hørt mange si.

Fire elever smiler på en strand i England

Studentportrett

Siren

Jeg trives veldig! York University har et stort akademisk tilbud og byen er kjempefin. Det er så hyggelig å gå rundt i gatene. York er ingen storby, men det er nok av kafeer, butikker og ting å gjøre her, både etter skolen og i helgene.

Aktuelt

Kontakt Akademiet Utveksling