Ung gutt står blant gamle bygninger i Spania

Språkfag

Vil du ta fag innen fremmedspråk og språkfag fra videregående? 

Se våre fag

Fremmedspråk

Akademiet Nettstudier tilbyr 18 språkfag for deg som ønsker å ta opp fag. Velg mellom arabisk, fransk, kinesisk, polsk, russisk, somali, spansk, tysk og urdu. Les mer om noen av våre mest populære språkfag og finn det som passer deg best, enten du ønsker å bedre karakteren eller lære deg et helt nytt språk.  

Hos Akademiet Nettstudier får du:

  • Karaktergaranti
  • Tilgang i 18 måneder
  • Fleksibelt studie tilpasset din hverdag

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Les mer

Hvilket språk vil du studere?

Fleksible nettkurs

På Akademiet arbeider vi for at du skal bli best mulig forberedt til eksamen. Våre fleksible nettkurs gir deg tilgang til kurs med videoer, oppgaver, tekster og linker. Du trenger ikke logge deg på til faste tidspunkt, men jobber deg gjennom leksjonene i ditt eget tempo og leverer inn en oppgave etter hver leksjon.

 

Læreren retter oppgaven og kommer med sine tilbakemeldinger når du er ferdig. Du vil også få veiledning med læreren på telefon, Teams eller mail. Ved slutten av kurset vil du gjennomføre prøveeksamen med tilbakemeldinger fra læreren. Du kan selvfølgelig også kontakte til læreren om du har spørsmål underveis.

Akademiet er godkjent i Lånekassen

Akademiet Privatistskole og Nettstudier er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Som praksiskandidat ved Akademiet Privatistskole og Nettstudier har du rett til å søke om lån og stipend fra Lånekassen. Med støttekalkulatoren kan du regne ut hvor mye støtte du kan få.

Gå til Lånekassens støttekalkulator 

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere

Kontakt Akademiet Nettstudier