new york skyline i solnedgang

USA

Bli med oss på utveksling til USA – Har du lyst til å oppleve skikkelig High School Spirit? Amerikanere sier ofte at High School er den beste tiden i livet.

Meld interesse

High School

Her kan du bli med på alt fra fotball til cheerleading, og avslutte det hele med et klassisk «prom»! Reiser du med oss til USA har du muligheten til å bestemme selv hvor du vil. Kanskje er du ute etter pudderføret i Montana, ranchlivet i Texas, surfing i Malibu eller shoppingen i New York?

Kort oppsummert

Varighet: 10 måneder fra juli/august til mai/juni

Destinasjon Classic program: Hele USA

Destinasjon Select Program: Ta kontakt angående din drømmedestinasjon, så vil vi gi deg dine muligheter

Studieretninger: Anbefales til studiespesialiserende retninger SSØ og realfag

Bosted: Vertsfamilie

Turer: Mange ulike opplevelser blir arrangert av vår sammarbeidspartner i USA mot en ekstra kostnad, for eksempel tur til Hawaii eller Grand Canyon

Akademiet Utveksling tilbyr to ulike programmer i USA: Classic Program eller Select Program.

Vil du reise på utveksling i vg2? Opplev et verdifullt og lærerikt skoleår i utlandet med god oppfølging under oppholdet. Alle videregående elever i Norge er velkomne til å søke hos oss.

E-post: utveksling@akademiet.no

Telefon: 982 33 110

Adresse: Pilestredet 56, 0167 Oslo

Våre destinasjoner

Greit å vite

Våre elever

Carl poserer ved siden av Minnie Mus i Disneyland.

Studentportrett

Carl

– Både skolen og alle i byen min pynter og går all inn når det er høytider og spesielle merkedager. For eksempel pyntet man både hage, hus og til og med biler til Halloween og jul, og på skolen var det et stort Valentine’s-arrangement hvor man kunne sende brev og godteri til andre folk på skolen.

Rebecca med venner på fotballkamp i USA

Studentportrett

Rebecca

– Det er virkelig ekte High School-spirit med amerikanske fotballspillere, prom, homecoming og cheerleaders. Det er akkurat som på film!

Maren Christine på utveksling i USA

Studentportrett

Maren Christine

– Jeg hadde et helt fantastisk år i USA med prom, homecoming, fall dance og graduation, men det jeg husker best er kanskje turen til Florida med vennegjengen og Thanksgiving i Minnesota med vertsfamilien. Det var en once in a lifetime-opplevelse og jeg synes det var veldig fint at takknemlighet settes i fokus.

Aktuelt

Kontakt Akademiet Utveksling