Elev på Akademiet kikker på telefonen

Fag og fagpakker på Akademiet Nettstudier

På Akademiet Nettstudier tilbyr vi nesten 100 fag og fagpakker for deg som skal ta fag som privatist.

Våre fag

Hvorfor ta fag som privatist?

Det kan være mange grunner til å ta fag som privatist. Her er tre av dem!

  • Oppnå generell studiekompetanse

Dersom du gikk yrkesfag på videregående eller av andre grunner ikke har oppnådd generell studiekompetanse, kan du ta de nødvendige fagene som kreves for å oppnå det på Akademiet. Se oversikt over våre populære pakker!

  • Høyne en karakter eller et snitt

Dersom du ikke fikk ønsket karakter på videregående, kan du forbedre karakteren som privatist. Med karaktergarantien fra Akademiet er du sikret gode resulater, dersom du oppfyller kravene.

  • Ta nye fag

Noen utdanninger krever en spesiell fagkombinasjon for at du skal få plass på utdanningen. Tok du ikke disse fagene på videregående, kan du ta de som privatist på Akademiet.

Se våre fag

Vi tilbyr eksamenskurs for deg som skal ta eksamen som privatist. Velg selv om du ønsker klasseromsundervisning ved våre privatistskoler på dagtid og kveldstid, eller undervisning på nett. 

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Hvilke fag trenger du?

Fleksible nettkurs

På Akademiet arbeider vi for at du skal bli best mulig forberedt til eksamen. Våre fleksible nettkurs gir deg tilgang til kurs med videoer, oppgaver, tekster og linker. Du trenger ikke logge deg på til faste tidspunkt, men jobber deg gjennom leksjonene i ditt eget tempo og leverer inn en oppgave etter hver leksjon.

 

Læreren retter oppgaven og kommer med sine tilbakemeldinger når du er ferdig. Du vil også få veiledning med læreren på telefon, Teams eller mail. Ved slutten av kurset vil du gjennomføre prøveeksamen med tilbakemeldinger fra læreren. Du kan selvfølgelig også kontakte til læreren om du har spørsmål underveis.

Akademiet er godkjent i Lånekassen

Akademiet Privatistskole og Nettstudier er godkjent av Statens Lånekasse for utdanning. Som praksiskandidat ved Akademiet Privatistskole og Nettstudier har du rett til å søke om lån og stipend fra Lånekassen. Med støttekalkulatoren kan du regne ut hvor mye støtte du kan få.

Gå til Lånekassens støttekalkulator 

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere.

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier