Inga er privatist på Akademiet i Ålesund
For deg som vil litt mer

Karaktergaranti

Visste du at Akademiet Privatistskole og Akademiet Nettstudier har karaktergaranti? Bedre karakter eller kurset på nytt!

Se våre fag

Bedre karakter eller kurset på nytt

Akademiets privatistskoler og nettstudier har karaktergaranti.

Karaktergaranti vil si at om du ikke forbedrer karakteren din og følger våre vilkår, vil du kunne søke om å få gjennomføre kurset på nytt uten ekstra kostnad. Det betyr at du hos oss alltid har en sikkerhet, når du velger å følge våre privatistkurs og nettstudier.

– Akademiet skilte seg ut som den beste aktøren ved at de kunne tilby både karaktergaranti, Klasserom full flex og dyktige lærere.

Vi tilbyr undervisning i klasserom ved våre privatistskoler og undervisning på nett, for deg som skal ta fag som privatist. På Akademiet er undervisningen ved alle våre privatistkurs og nettstudier, rettet inn mot eksamen i det enkelte fag. Våre lærere har lang erfaring med å undervise elever opp mot eksamen, og vet hva som skal til for at du skal lykkes på privatisteksamen. Følger du obligatorisk undervisning, får godkjent obligatoriske oppgaver og prøveeksamen, ligger forholdene godt til rette for å forbedre karakterer.

Velger du privatistundervisning i klasserom ved en av våre privatistskoler tilbyr vi både halvårskurs og helårkurs, på dagtid eller kveldstid. Velger du privatistkurs på nett, velger du selv når du ønsker å arbeide med faget. Du kan også velge en kombinasjon av undervisning i klasserom og på nett, når du skal ta flere fag.

Vi tilbyr et bredt utvalg privatistkurs og pakkeløsninger for deg som skal ta flere fag. Ønsker du mer informasjon om våre privatistkurs eller har spørsmål om vår karaktergaranti, ta gjerne kontakt med våre rådgivere.

Ta kontakt med våre rådgivere

Følger du all obligatorisk undervisning i klasserom, får godkjent obligatoriske oppgaver og prøveeksamen, i tillegg til å legge inn de timene med egeninnsats som anbefales, ligger forholdene godt til rette for å gå opp i karakter.

Se fullstendige vilkår

Kontakt oss for gratis rådgivning

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Se oversikt over alle våre fag, forkurs og pakker med priser.

 

Se fag og priser

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier