Rådgiver og privatist prater sammen i skolegården på Akademiet Privatistskole Sandnes
For deg som vil litt mer

Akademiet Privatistskole Sandnes

Lokalisert midt i Sandnes sentrum, finner du Akademiet Privatistskole som tilbyr et stort utvalg fag og fagpakker for deg som er privatist.

Se våre fag

Ta fag som privatist i Sandnes

Vurderer du å ta opp fag? Akademiets privatistskole i Sandnes tilbyr eksamensrettede privatistkurs for deg som skal ta eksamen som privatist. Skolen holder til sentralt i sentrum av Sandnes.

Vi tilbyr et bredt utvalg av fag og du velger selv om du vil følge undervisning på dagtid eller på kveldstid. Skal du ta opp flere fag som privatist tilbyr vi ulike pakkeløsninger eller forkurs. Det er også mulig å kombinere klasseromsundervisning med undervisning på nett.

Hos oss får du:

  • Muligheten til å kombinere klasserom og nettstudier
  • Karaktergaranti: Bedre karakter eller kurset på nytt
  • Fleksibilitet: Dag – kveld – nett

Kontakt meg gjerne for gratis rådgivning!

Toggle
Morten
Morten Flaata Hermansen
Avdelingsleder Sandnes

Greit å vite

For deg som vil litt mer

Hos oss kan du kombinere klasserom og nettstudier slik det passer deg best. Foretrekker du å studere på dagtid, kveldstid eller med nettstudier? Ta kontakt for å booke en gratis rådgivningstime!

Visste du at vi har karaktergaranti? Bedre karakter eller kurset på nytt!

Se våre fag

Våre kurstyper

Dette sier våre privatister

Akademiet skilte seg ut som den beste aktøren ved at de kunne tilby både karaktergaranti, Klasserom full flex og dyktige lærere.
Louise
Målet mitt med å ta fag på Akademiet er å enten komme inn på Politihøgskolen eller paramedisin. Da trenger jeg høyere snitt. Jeg valgte Akademiet fordi det var nærme og fordi du kan delta på undervisning både på dagtid og kveldstid. Det gjør det mye enklere å følge opp alt av undervisning.
Henriette

Aktuelt

Kontakt Akademiet Privatistskole Sandnes