Om Akademiet Privatistskole Bergen

Akademiet Privatistskole Bergen tilbyr et helhetlig undervisningsopplegg skreddersydd for deg som skal opp til privatisteksamen.

Akademiet Privatistskole Bergen ligger i Jonas Reins gate 4 i hjertet av Bergen. Skolen befinner seg i nærheten av Nygårdsparken og Universitetet i Bergen.

For de som reiser med offentlig transport, er skolen lett tilgjengelig med buss og bybane, med nærmeste holdeplasser som «Studentsenteret og «Nygård». Rett i nærheten finner du også en rekke kafeer, restauranter og butikker.

E-post: privatist.bergen@akademiet.no

Adresse: Jonas Reins gate 4, 5008 Bergen

Hos oss kan du velge mellom undervisning i våre flotte lokaler i Jonas Reins gate 4, LIVE-undervisning eller via våre nettstudier.

Kontakt Akademiet Privatistskole Bergen