Om Akademiet Privatistskole Drammen

Akademiet Privatistskole Drammen tilbyr eksamensrettede privatistkurs for deg som skal ta eksamen som privatist. Skal du ta opp flere fag som privatist tilbyr vi ulike pakkeløsninger eller forkurs.

Akademiet Privatistskole Drammen ligger i sentrum av Drammen, midt på togstasjonen på Strømsø Torg. Her har du byens beste utsikt over Drammenselva, og det er mange kafeer, butikker og restauranter rett utenfor døra.

Du kommer deg enkelt til skolen med både tog, buss, bil og sykkel. Det er inngang til skolen fra ventehallen på Drammen stasjon eller bruk egen inngang rett på Strømsø Torg.

På Akademiet Privatistskole Drammen har vi to store klasserom og en felles lesesal som du fritt kan benytte deg av. Skolen holder åpent for våre privatister hele dagen, slik at du kan komme når det passer deg best. På skolen finner du også et eget kjøkken med gratis kaffe, kakao og te. Du kan også tilberede varmmat om du ønsker det.

E-post: privatist.drammen@akademiet.no

Adresse: Strømsø Torg 1, 3044 Drammen

Hos oss kan du velge mellom undervisning i våre flotte lokaler på Strømsø Torg 1, LIVE-undervisning eller med Akademiet Nettstudier.

Kontakt Akademiet Privatistskole Drammen