To privatister på Akademiet i dialog.

Kombiner klasserom og nettstudier

På Akademiet Privatistskole og Nettstudier kan du kombinere klasseromsundervisning og undervisning på nett.

Se våre fag

Hvorfor velge å kombinere klasserom og nettstudier om privatist?

For deg som skal ta flere fag som privatist kan det være slik at du har forskjellig behov i forbindelse med undervisning i de ulike fagene du skal ta, eller at du ønsker å studere når du selv ønsker og har mulighet. Kanskje har du behov for å følge klasseromundervisningen i enkelte fag, andre fag kan være ideelle å ta på nett. Mange av de som tar fag som privatister hos oss, velger en kombinasjon. Ofte er det slik de som skal opp til privatisteksamen velger klasseromsundervisning i fagene de opplever at de trenger å arbeide litt ekstra med.

Klasserom Full Flex

Fra 2022 tilbyr Akademiet Klasserom Full Flex for deg som ønsker tilgang til digitalt undervisningsmateriell i tillegg til å følge fysisk klasseromsundervisning på våre skolesteder. Kursinnholdet kan du bruke til å forberede deg i forkant av timen, eller som repetisjon i etterkant. Klasserom Full Flex er inkludert for alle som velger klasseromsundervisning med Akademiet.

Hvordan melde deg på til kombinasjon klasserom og nettstudier

Når du melder deg på fag hos Akademiet, velger du selv om du vil ta faget ved en av våre privatistskoler eller på nett. I handlekurven kan du enkelt bytte mellom våre lokale privatistskoler og nettstudier.

Usikker på hva du skal velge?

Vi hjelper deg å finne den løsning som passer best for deg! Ta gjerne kontakt med våre rådgivere for gratis rådgivning.

Se våre fag

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Se oversikt over alle våre fag, forkurs og pakker med priser.

 

Se fag og priser