Tre elever går i gangen på Akademiet Privatistskole.

Om Akademiet Privatistskole Oslo

Våre fag

Dette får du

Akademiet Privatistskole Oslo tilbyr et helhetlig undervisningsopplegg skreddersydd for deg som skal opp til privatisteksamen og som ønsker undervisning i klasserom.

Sentralt på Bislett

Akademiet Privatistskole Oslo ligger sentralt til på Bislett i Oslo. Her finner du et stort faglig miljø med både videregående skoler, høyskole og universitet i nærheten. Det er også flere butikker og kafeer i umiddelbar nærhet.

Akademiet Privatistskole Oslo er samlokalisert med de to videregående skolene Akademiet VGS Oslo og Akademiet VGS Heltberg Bislett. Her finner du et yrende miljø med til sammen mer enn 500 vgs.-elever i Pilestredet 56!

I tillegg til elever og lærere, finner du et stort rådgivermiljø på skolen vår. Her kan du komme innom for gratis rådgivning når det måtte passe deg.

Her finner du oss

Du kommer deg enkelt til oss med buss eller trikk, og vi anbefaler våre elever å velge kollektivt. Nærmeste stopp heter Dalsbergstien. Dersom du går fra toget er Nationaltheatret nærmeste stasjon, gåturen tar ca. 12 minutter.

Akademiet Privatistskole ligger i 2.etasje i Pilestredet 56. Her finner du flere klasserom og arbeidsområder for privatister. Kom gjerne innom for gratis rådgivning med vårt dyktige rådgiverteam. Vi har elever fra hele Osloregionen.

Velkommen til oss!

Se våre fag

Dag – kveld – nett

Ved våre skoler tilbyr vi undervisning på dag- og kveldstid. Her får du undervisning én økt i uka over 12 (semesterkurs) eller 24 uker (årskurs). Velger du nettstudier ved vår nettskole har du tilgang til faget 24/7 i 18 måneder.

Vi har så stor tro på vårt undervisningsopplegg at vi tilbyr deg som ønsker å forbedre karakterer karaktergaranti!

E-post: privatist.oslo@akademiet.no

Telefon: +4798233111

Adresse: Pilestredet 56, Oslo, Norge

Hos oss kan du velge mellom undervisning i våre flotte lokaler i Pilestredet 56, LIVE-undervisning eller via våre nettstudier. 

Våre kurstyper

Inkludert i kursprisen hos oss får du:

  • Eksamensrettet undervisning
  • Dyktige og engasjerte lærere
  • Innleveringer, skrivedager og praktiske kurs
  • Praktiske labøvelser i realfag
  • Leksehjelp
  • Avsluttende prøveeksamen (skriftlig og/eller muntlig)
  • 60 minutters timer
  • Gratis rådgivning
  • Tilgang til læringsplattformen Canvas
  • Gratis Office 365-pakke

Våre privatister

Josef

Studentportrett

Josef

Akademiet Privatistskole Oslo

– Alle er positive og det er alltid et smil om munnen på både ansatte og lærere. Jeg synes det er veldig viktig å føle seg velkommen og det er godt å føle seg sett!

Selma

Studentportrett

Selma

Akademiet Privatistskole Oslo

– Lærerne gjør undervisningen veldig eksamensrettet, som er veldig bra fordi jeg er jo her for å ta eksamen!

Caroline Dahle Jørgensen er privatist på Akademiet Privatistskole Oslo

Studentportrett

Caroline

Akademiet Privatistskole Oslo

– Det som er bra med Akademiet er at plasseringen er veldig fin, det er lett å komme seg hit. Det går trikker forbi hele tiden, sier Caroline.

Kontakt Akademiet Privatistskole Oslo