Om Akademiet Privatistskole Oslo

Akademiet Privatistskole Oslo tilbyr et helhetlig undervisningsopplegg skreddersydd for deg som skal opp til privatisteksamen.

Akademiet Privatistskole Oslo ligger på Bislett i Oslo. Her finner du flere andre høyskoler og universiteter, butikker og kafeer. Skolen er også samlokalisert med Akademiet VGS Oslo og Akademiet VGS Heltberg Bislett. Her finner du et yrende miljø med til sammen mer enn 500 vgs.-elever i Pilestredet 56.

Du kommer deg enkelt til oss med buss eller trikk. Nærmeste stopp heter Dalsbergstien. Dersom du går fra toget er Nationaltheatret nærmeste stasjon, gåturen tar ca. 12 minutter.

Akademiet Privatistskole ligger i 2.etasje i Pilestredet 56. Her finner du flere klasserom og arbeidsområder for privatister. Kom gjerne innom for gratis rådgivning med vårt dyktige rådgiverteam.

Velkommen til oss!

E-post: privatist.oslo@akademiet.no

Adresse: Pilestredet 56, Oslo, Norge

Hos oss kan du velge mellom undervisning i våre flotte lokaler i Pilestredet 56, LIVE-undervisning eller via våre nettstudier.

Kontakt Akademiet Privatistskole Oslo