Bergitte er privatist på Akademiet
Akademiet Privatistskole

Bergitte vil studere medisin

Leksehjelp er både på kveld og på dag. Der du møter opp og jobber med skolearbeid, og hvis du trenger hjelp så er det lærere der, sier Bergitte.

Våre fag

Tar fag for å studere medisin

For å kunne studere medisin måtte Bergitte ta opp realfag.

Hun hadde tidligere gått yrkesfag og manglet derfor kjemi, fysikk og matte. På Akademiet Privatistskole blir det lagd fagpakker som gir en god pris på ulike sammensetninger av fag som er rettet mot videre utdanning.

– Jeg tar opp fag siden jeg gikk yrkesfag og manglet realfag. Derfor tar jeg kjemi, fysikk og matte for å komme inn på medisin til høsten. Jeg kjøpte da altså medisinpakken, sier Bergitte.

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Gjør deg klar for eksamen

– Undervisningen er veldig eksamensrettet. Det er en fordel for elevene at forelesningene går ut på det som er det viktigste til eksamen.

Fagpakker passer for deg som skal ta flere fag, da prisen for fagpakker er lavere enn å bestille fagene separat. Bergitte valgte derfor medisinpakken hos Akademiet. Medisinstudiet krever spesiell studiekompetanse som innebærer at du må oppfylle visse fagkrav i tillegg til den generelle studiekompetansen. Akademiet privatistskole har derfor skreddersydd en fagpakke som passer for dette studiet. Bergitte tar  fagene Kjemi 1, Kjemi 2, Fysikk 1 og R1.

Les mer om fagpakker

Valgfrihet for klasseromsundervisning

Selv om man velger å følge klasseromsundervisning på Akademiet, er det også mulig å tilpasse undervisningen etter hverdagen din. Det er mulig å velge i flere fag om du vil ha undervisning på dag eller på kveld, Velger man kveldsundervisning så har man mulighet til å jobbe på dagen, forteller Bergitte. For mange så er det enklere å jobbe på skolen enn hjemme. Bergitte forteller at det er lett å komme på skolen og jobbe med fag. Et tilbud som Akademiet privatistskole tilbyr er leksehjelp. Dette er et tilbud for privatistelever slik at de kan møte opp på skolen og jobbe med skolearbeid.

– Leksehjelp er både på kveld og på dag. Der du møter opp og jobber med skolearbeid, og hvis du trenger hjelp så er det lærere der, sier Bergitte.

Videre forteller henne at det alltid er en lærer eller studieveileder tilstede hvis du trenger hjelp til noe.

Du jobber jo mye bedre på skolen enn det du gjør hjemme så da er det en mulighet å komme og jobbe på skolen. Så er det en fordel at det er en lærer tilstede og kan hjelpe hvis det trengs.

Eksamensrettet undervisning

Når man tar opp fag som privatist kommer man opp i eksamen i det faget. Dette er noe både elever og lærer vet på forhånd, noe som gjør at man får muligheten til å tilrettelegge undervisningen mot eksamen. Bergitte forteller at hun opplever undervisningen på Akademiet privatistskole som veldig eksamensrettet og at forelesningene består av elementer som er viktig til eksamen.

Våre privatistlærere har lang erfaring og vet hva som skal til for at du skal nå det målet du har satt deg.

Akademiet Privatistskole

Du kan finne mer informasjon om å ta opp fag som privatist ved Akademiet her! Har du spørsmål om Akademiet Privatistskole, ta gjerne kontakt med oss for gratis rådgivning.

Se våre fag

Våre kurstyper

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier