Bjørn Inge er privatist på Akademiet
Akademiet Privatistskole

Bjørn Inge vil bli tannlege

Jeg tar opp fag fordi jeg har lyst til å bli tannlege. Vi alle er i samme situasjon, så det blir til at vi sitter her og diskuterer fagene vi har sammen, forteller Bjørn Inge.

Våre fag

Tar fag for å nå målet

For å kunne studere videre for å bli tannlege, måtte Bjørn Inge ta fag. Han valgte å gjøre det hos Akademiet Privatistskole. Noe av det han liker best ved å ta opp fag ved Akademiet er hvordan han er i en klasse med andre som er i samme situasjon.

– Jeg tar fag fra videregående fordi jeg har lyst til å bli tannlege. Det fine med klasserom er at vi alle er i samme situasjon, så det blir til at vi sitter her og diskuterer fagene vi har sammen.

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Privatist i klasserom

Bjørn Inge liker å samarbeide med medelever i klasserommet.

Eksamensrettet undervisning

Noe som Bjørn Inge setter pris på hos Akademiet Privatistskole er at undervisningen er rettet mot eksamen. Når man tar opp fag som privatist vet man at det er eksamen i slutten av semesteret. Det er derfor viktig å jobbe målrettet mot eksamen slik at man kan bli best mulig forberedt.

Akademiet Privatistskole gjennomfører en prøveeksamen i det faget du har, før eksamen. Dette er en god mulighet for å teste og bli kjent med eksamensformen, og for at du og læreren din skal vite hvordan du ligger an i faget. Våre privatistlærere har også lang erfaring med privatisteksamen. De vet hva som skal til for å nå det målet du har satt deg.

Les mer om fagpakker

Lærerne er alltid tilgjengelige

Bjørn Inge forteller videre at han bruker mye av tiden sin på skolen. Da får han mulighet til å jobbe med fag sammen med andre elever, men også hjelp fra lærere som er tilstede hvis han trenger. –Du får hjelp hele tiden, det som er det beste egentlig. Lærerne er alltid tilgjengelig, de er her så og si hele tiden, forteller Bjørn IngeSom privatist som følger klasseromsundervisning ved Akademiet privatistskole får du også tilgang til blant annet leksehjelp. Dette er et tilbud hvor det er mulig å få hjelp med skolearbeid. Da er det alltid en lærer eller studieveileder til stedet –Du får mye hjelp når det trengs, forteller Bjørn Inge.

Se våre fag

Våre kurstyper

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier