Macbook
Akademiet Nettstudier

Cecilie Kamilla tar fag på nett

Cecilie Kamilla har en hektisk hverdag med mye jobb. Det hun liker med Akademiet Nettstudier, er at hun kan gjøre skole når som helst.

Våre fag

Fleksibel hverdag med Akademiet Nettstudier

Cecilie Kamilla forteller at det å være nettstudent passer henne helt utmerket fordi hun har en hverdag som krever et fleksibelt studie. Hun valgte nettstudier fremfor klasserom både fordi prisen var litt lavere og fordi hun jobber mye ved siden av skolen.

Hun forteller at det er veldig fleksibelt og veldig ålreit. Da velger hun selv når hun vil gjøre skole.

– Jeg kan jobbe ved siden av og trenger ikke stresse med å komme tidsnok til timen – jeg kan jo bare gjøre oppgaver og lese pensum når jeg vil: På kvelden, morgenen eller når jeg har tid midt på dagen.

I tillegg har man innsendingsoppgaver, slik at man fortsatt har direkte kontakt med læreren selv om du ikke har stedlig undervisning.

– Jeg vet akkurat hvilke temaer jeg har gjort fordi det markeres automatisk. Da er det også enkelt å se hva jeg ikke har gjort enda og hva som er naturlig at blir neste steg.

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Nettstudier er oversiktlig og enkelt

– Noe av det beste med Akademiet Nettstudier er at det er så oversiktlig!

Akademiet Nettstudier

Akademiet Nettstudier er et tilbud for deg som skal ta fag som privatist og som ønsker å gjøre dette via nett fremfor å møte til klasseromsundervisning. Mange velger en kombinasjon av privatistundervisning i klasserom og undervisning på nett, hvis en skal ta flere fag ønsker en kanskje klasseromsundervisning i enkelte av fagene og velger nettstudier i andre fag. 

Se våre fag

Våre kurstyper

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier