Daniel er privatist på Akademiet Nettstudier
Akademiet Nettstudier

Daniel tar 23/5-pakken

Etter å ha jobbet i flere år og reist en del rundt, bestemte Daniel seg for å forbedre noen fag slik at han kunne studere videre.

Våre fag

Daniel bestemte seg for Akademiet Nettstudier

Han forteller at han planlegger å ta en ledelseutdanning på BI. Siden Daniel har jobbet i minst fem år og er over 23 år, kan han benytte seg av 23/5-regelen.

Denne reglene kan benyttes av de som skal studere det året du fyller 23, eller de som har fylt 23 år. Man må i tillegg kunne dokumentere for 5 års praksis. Dette kan være videregående skole, militærtjeneste, jobb etc. Hvis man oppfyller disse kravene trenger man kun å ha bestått i seks fag for å få generell studiekompetanse. De seks fagene er matematikk, norsk, engelsk, historie, samfunnsfag og naturfag. Noen av karakterene i disse fagene er det Daniel tar opp på Akademiet Nettstudier.

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Fordeler med Akademiet Nettstudier

Daniel forteller at man som elev ved Akademiet nettstudier får tilgang til en digital læringsplattform. – Du får oppgaver som ligger på plattformen på nettet. Du går inn på de oppgavene, løser de og i løpet av ganske kort tid så får du svar fra en faglærer, sier Daniel.

Videre forteller han at fleksibiliteten ved Akademiet nettstudier og å kunne styre sin egen tid var store fordeler. 

– Det handler mye om å kunne gjøre litt forskjellige ting. Hvis man ikke bor så sentralt har man kanskje etablert rutiner, man kjenner seg selv best, forteller Daniel.

Friheten kommer med et ansvar

En annen fordel Daniel nevner ved Akademiet nettstudier er at lett kan kontakte faglærer eller andre hvis det er noe han lurer på. Han har også fått en god og konkret tilbakemelding på hva han trenger å gjøre for å forbedre seg i faget. Daniel legger også vekt på at friheten ved nettstudier også kommer med et ansvar.

– Det er ingen lærer som henger over deg, det er ingen som savner deg hvis du ikke dukker opp. Så man må pørve å holde fokuset på det man driver med, og være skjerpet.

Akademiet Nettstudier

Akademiet Nettstudier er et tilbud for deg som skal ta fag som privatist og som ønsker å gjøre dette via nett fremfor å møte til klasseromsundervisning. Mange velger en kombinasjon av privatistundervisning i klasserom og undervisning på nett, hvis en skal ta flere fag ønsker en kanskje klasseromsundervisning i enkelte av fagene og velger nettstudier i andre fag.

Se våre fag

Våre kurstyper

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier