Ingrid tar fag som privatist på Akademiet
Akademiet Nettstudier

Eksamen gikk slik den skulle

Selv om man er elev ved nettstudier og jobber mye individuelt, har man ved Akademiet Nettstudier en lærer som er tilgjengelig for deg.

Våre fag

Ingrid gjorde det bra på eksamen

Ingrid bestemte seg for å ta opp fag ved Akademiet Nettstudier. Hun ville øke snittet sitt og få få ekstra poeng. Ingrid har en plan om å studere juss, og trengte derfor å forbedre karakterene sine. 

– Akademiet nettstudier er fleksibelt og lett å forholde seg til, forteller Ingrid. Hun jobbet ved siden av, derfor var det veldig vanskelig for henne å gjennomføre studier i klasserom på bestemte tider.

Hun forteller videre at det var derfor viktig for henne å ha den friheten slik at hun kunne jobbe når hun selv hadde mulighet.

– Selv om man er elev ved nettstudier og jobber mye individuelt, har man ved Akademiet Nettstudier en lærer som er tilgjengelig for deg.

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Følte seg klar

–  Eksamen gikk akkurat sånn som den skulle. Jeg følte at undervisningen var veldig eksamensrettet. Det ikke var så mange overraskelser på eksamen, forteller Ingrid.

Utdelt egen lærer på nettstudier

– Når man logger seg inn på den digitale læringsplattformen, finner man både fag og man får utdelt en lærer, forteller Ingrid.

– Det syns jeg var veldig greit, å ha en å forholde seg til, at du hadde en person som var ansvarlig for deg, sier Ingrid.

Ved Akademiet Nettstudier er det mulig å avtale tid for digitale samtaler med faglærer, hvor du da kan få hjelp og svar på spørsmål.

Privatistlærere ved Akademiet Privatitsskole har lang erfaring og er svært faglig dyktige. De kan eksamen, og vet hva som skal til for at du skal nå det målet du har satt deg i faget. Sammen jobber dere mot det målet du har satt deg for eksamen.

Les mer om fagpakker

Eksamensdagen

Før privatisteksamen er det anbefalt at du gjennomfører en prøveeksamen. Dette er en mulighet Akademiet tilbyr for alle våre privatister. Da får man en erfaring som ligner svært på slik eksamenssituasjonen vil være. Dette er kun ett av tiltakene Akademiet privatistskole tilbyr for å forberede elevene våre på eksamen. Vi anbefaler alle våre privatistelever om å benytte seg av slike tilbud.

Se våre fag

Våre kurstyper

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier