Erlend er privatist på Akademiet Privatistskole
Akademiet Privatistskole

Erlend ønsker å bli psykolog

Etter å ha jobbet en stund som salgssjef innså Erlend at han ønsket å gjøre noe mer. Da begynte han å ta opp fag ved Akademiet Privatistskole.

Våre fag

Vil bli psykolog

– Før jeg begynte her så var jeg salgssjef i et salgsfirma. Så begynte jeg å innse at jeg ville bli noe mer og fant ut at jeg ville bli psykolog, sier Erlend.

Nå tar han fag på Akademiet Privatistskole som er det første steget mot psykologidrømmen!

Gratis rådgivning hos Akademiet

Før Erlend hadde bestemt seg for å ta opp fag fikk han gratis, uforpliktende rådgivning fra flere av våre rådgivere. Dette er et tilbud som alle kan benytte seg av, og er til stor hjelp for mange da det kan være utfordrende å få oversikt over fag og eksamener på egen hånd.

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Følger drømmen

Erlend fant ut i voksen alder at han ønsket å utdanne seg som psykolog. Første steg mot drømmen var å ta fag på Akademiet.

– Jeg fikk først gratis rådgivning over nett og videre en time med rådgiver her på skolen. Da hjalp hun meg med å se på snittet og vitnemålet mitt, og hvilke karakterer som er lettest for meg å ta opp og forbedre.

Våre rådgivere har bred kompetanse og lang erfaring med å finne løsninger som passer den enkelte.

Godt miljø og målrettede lærere

Når man velger å ta opp fag som privatist med klasseromsundervisning, blir man plassert i en klasse med andre privatister som også tar opp det faget. På denne måten er det mulig å jobbe sammen med klassekameratene sine for å forbedre karakterene sine. For mange er det også hyggelig å være en del av en klasse og skape nye vennskap.

– Det er veldig bra miljø og administrasjonen gjør det veldig hyggelig her. Det blir blant annet satt fram kjeks og kaffe, forteller Erlend.

En annen fordel Erlend nevner ved klasseromsundervisning på Akademiet Privatistskole er lærerne. Han opplever at lærerne hjelper deg til å nå de målene du har satt deg selv i faget.

–  Lærerne hjelper deg å nå de målene du har. Hvis du vil ha en sekser, så sier du at du sikter på den karakteren til læreren din, og da vil lærerne hjelpe deg å nå akkurat den karakteren. Du får den hjelpen du trenger til å nå den karakteren du vil ha.

Se våre fag

Våre kurstyper

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier