Filip er privatist på Akademiet Privatistskole
Akademiet Privatistskole

Filip vil jobbe som lærer

For å kunne bli lærer måtte Filip ta opp fag og bedre snittet sitt.

Våre fag

Lærerdrømmen

For å kunne bli lærer måtte Filip ta opp fag og bedre snittet sitt. Han forteller at det å ta opp opp fag ved Akademiet Privatistskole også ble fin arena for å se hvordan hverdagen faktisk er som lærer.

Fordeler ved klasseromsundervisning

Filip forteller at en av de største fordelene ved klasseromsundervisningen på Akademiet Privatistskole er at man kan være med klasse og diskutere fagstoff med andre.

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Samarbeider godt

Filip synes det er enklere å samarbeide med medelever når man tar fag i klasserom.

– Klassene er heller ikke så store, noe som gjør det lett å danne et godt samhold med de andre elevene. Det blir diskutert fag, men også andre emner slik at det dannes et godt miljø i klassen. Klassen har kommet tett innpå hverandre og kjenner hverandre godt.

Videre forteller han at det å kunne sitte i klasserom og diskutere med andre og ha en arena å snakke om skole på var nyttig.

– Det gjør det mye enklere å nå de karakterene som trengs. Jeg føler det er veldig god stemning i klassen. Det er litt mindre folk og man blir mye nærmere hele gjengen. Når vi er en så liten gjeng som vi er har vi blitt tett knyttet sammen. Vi har blant annet hatt vaffel-dag! Man føler at man jobber mot det samme. Man kjenner nesten alle man går i klasse med og vi har blitt godt kjent!

Motiverende å jobbe sammen med andre som tar opp fag

Når man velger å ta opp fag på Akademiet med klasseromsundervisning opplever mange det motiverende at hele klassen jobber mot det samme målet. Elevene jobber intensivt med faget de skal ha eksamen i. Det kan også være en fordel å jobbe sammen om faget, og kunne klare å forklare fagstoffet til hverandre.

– Når man ser andre som sitter å jobber intensivt med faget i lengre perioder, gjør at jeg blir engasjert og har lyst til å lese mer selv. De er med på å inspirere meg til å jobbe litt mer. Jeg blir mer motivert til å gjøre det arbeide som trengs for å oppnå en god karakter, sier Filip.

For mange er det en viktig del av læringsprosessen å arbeide med faget i en klasseromssituasjon med faglærer og medelever til fastsatte tider. Som privatist hos Akademiet kan man delta på studiedager med tilgang til hjelp fra faglærere. Det finnes også tilbud som leksehjelp og du får labøvelser i alle realfag. Studiedagene blir arrangert i forkant av eksamen i det enkelte fag. Dette er det mange privatister som benytter seg av. Vi anbefaler alle våre privatistelever om å benytte seg av slike tilbud vi setter opp. Det kan være til stor hjelp når eksamen nærmer seg.

Akademiet for å få en god nok kompetanse for å studere det man vil. Han anbefaler også Akademiet Privatistskole for å få en sosial tilstedeværelse, noe han følte virkelig at han fikk fra å være en del av en klasse hos Akademiet.

– Jeg anbefaler Akademiet Privatistskole til alle trenger å ta opp fag for å kunne bli det man vil! For de som ønsker sosialt samhold og motivasjonen man får av å jobbe sammen med andre med samme mål, anbefaler jeg å velge klasseromsundervisning, avslutter Filip.

Akademiet Privatistskole

Vil du bli privatist? Akademiet Privatistskole passer for deg som skal ta fag fra videregående.

Se våre fag

Våre kurstyper

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier