Karoline tar fag på Akademiet for å få bedre karakterer
Akademiet Privatistskole

Karoline tar fag som privatist

Da Karoline innså at hun ikke hadde gitt nok innsats i løpet av videregående, fant hun ut at hun ville ta opp fag.

Våre fag

Ønsket bedre karakterer

Karoline drømmer om å bli sykepleier. Derfor ville hun forbedre noen karakterene på vitnemålet sitt og ta fag som privatist på Akademiet.

– Grunnen til at jeg tar opp fag er fordi jeg rett og slett gjorde det for dårlig på videregående. Jeg tenkte ikke at karakterene fra videregående kom til å spille en så stor rolle som de gjør, sier Karoline.

Nå tar hun fagene matematikk 1P+2P og norsk som privatist i klasserom.

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Får god oppfølging

Karoline forteller at de får god oppfølging på Akademiet Privatistskole. – Både lærere og andre som jobber på skolen gjør det de kan for å hjelpe oss.

– Det som er bra er at selv om vi er privatistelever så får vi en god oppfølging, både fra lærere og ikke minst de som er på skolen for å hjelpe oss, forteller Karoline.

Som privatistelev hos Akademiet får du muligheten til å delta på blant annet leksehjelp. Da elever på jobber med fag på skolen, mens en lærer eller studieveileder er til stede for å hjelpe hvis det trengs. Ellers er våre lokaler tilgjengelig for elever som ønsker å sitte og jobbe sammen, utenom fagtimer.

Forskjellen mellom videregående og privatistskole

Nå som Karoline er privatist, merker hun en stor forskjell fra videregående. Denne forskjellen ser hun både hos seg selv, men også i klassen sin forteller hun.

– En stor forskjell er at vi har blitt litt mer voksne og skjønner at det er nå det gjelder. Dette gjør at man kanskje følger litt mer med i timen f.eks. De fleste har en litt annen innstilling enn hva man gjorde da man gikk på VGS.

Karoline forteller at hun alltid har slitt med matte gjennom skolen, men at hun nå føler at hun får den hjelpen hun trenger. Hun får både hjelp fra mattelærere på skolen, men også fra medelever. Hun sier at det er et godt samhold blant elevene og at de jobber godt sammen i kollokviegrupper.

– Jeg vil absolutt anbefale Akademiet Privatistskole til alle som skal ta opp fag.

Akademiet Privatistskole

Vil du bli privatist? Akademiet Privatistskole passer for deg som skal ta fag fra videregående.

Våre kurstyper

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier