Kristian tar generell studiekompetanse på Akademiet Privatistskole
Akademiet Nettstudier

Kristian tar fagbrev-pakken

Kristian har tidligere tatt fagbrev og ønsker nå å studere videre. For videre studier så trenger han generell studiekompetanse.

Våre fag

Fra fagbrev til generell studiekompetanse

Kristian ønsker å ta en bachelor i russisk og valgte derfor å ta opp fag ved Akademiet Nettstudier. Han ville ha friheten til å jobbe på dagtid, og da kunne de bli vanskelig å være tilstede i en time i et klasserom.

–Det er fordeler med å studere på nett, du kan jobbe når du vil. Du er ikke i en ramme fra åtte til to en dag, forteller Kristian.

Derfor passet friheten med nettstudier godt for han.

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Godt læringsmateriell

Kristian synes den digitale plattformen og læringsmateriellet til Akademiet Nettstudier fungerte veldig godt.

Egen digital plattform

Som elev ved Akademiet Nettstudier får du tilgang til en egen digital plattform som inneholder de hjelpemidlene og ressursene du skal trenge for å lykkes. På denne plattformen får du tilgang til alt av kursinnhold som fagressurser, læringsressurser og forlagsressurser.

–Vi har en egen plattform hvor du finner alle fag, oppgaver og kompetansemål. Alt du trenger, sier Kristian. Han forteller videre at dette er presentert i en enkel og forståelig struktur. Det ligger også innleveringsoppgaver etter hvert kapittel, som gir deg som elev mulighet til å teste hvordan du ligger an i faget. Dette er oppgaver som er rettet mot eksamen, og lærer gir en god tilbakemelding hvis det er ønsket.

– Du får oppgaven du leverte inn tilbake med kommentarer hva du kan rette på og hva som var bra. Det syns jeg har fungert veldig bra. Man får litt kontakt med lærerne selv om man sitter hjemme eller ikke er på skolen.

Struktur i hverdagen

Som elev ved Akademiet Nettstudier får man en frihet som mange setter pris på. –Det som også er viktig er at man klarer å sette av tid for å jobbe, forteller Kristian. For han så har det vært viktig å sette opp tider han skulle jobbe med faget, slik at han kunne komme seg ordentlig inn i stoffet. –Det er også mulig å sette frister på oppgaver du skal levere, forteller Kristian.– For meg så har det gått veldig fint!

Se våre fag

Akademiet Nettstudier

Akademiet Nettstudier er et tilbud for deg som skal ta fag som privatist og som ønsker å gjøre dette via nett fremfor å møte til klasseromsundervisning. Mange velger en kombinasjon av privatistundervisning i klasserom og undervisning på nett, hvis en skal ta flere fag ønsker en kanskje klasseromsundervisning i enkelte av fagene og velger nettstudier i andre fag.

Vil du bli privatist? Akademiet Privatistskole passer for deg som skal ta fag fra videregående.

Våre kurstyper

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier