Malin er privatist på Akademiet Privatistskole
Akademiet Nettstudier

Anbefaler Akademiet Nettstudier

Malin tok opp fag fordi hun tenkte å studere juss i Oslo. Akademiet Nettstudier et naturlig valg for Malin, ettersom at hun ønsket å jobbe 100 % i tillegg til å ta opp fag.

Våre fag

Nettstudier ved siden av jobben

Ved å ta opp fag ved Akademiet Nettstudier får du friheten til å velge når og hvor du ønsker å jobbe med faget.

–Når jeg studerer på nett så kan jeg se det om igjen. Jeg kan gjøre det når det passer meg og at det går opp med den hverdagen jeg har fra før. Dette var også noe som var viktig, forteller Malin.

–Hvis du er sliten en dag så er du ikke avhengig av å være på en plass til en bestemt tid, sier Malin.

Hun forklarer at hvis du velger å følge privatistundervisning på nett står du fri til å arbeider når og hvor du selv ønsker med faget. For mange er dette et viktig aspekt, ettersom at man kan drive med faget i sitt eget tempo, der det passer for eleven selv.

–Den friheten er egentlig det beste!

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Enorm frihet med nettstudier

Friheten man får ved å ta fag fra videregående med Akademiet Nettstudier, var en stor fordel for Malin.

Digital undervisning og digitale hjelpemidler

Som elev ved Akademiet Nettstudier får du tilgang til alt kursinnhold digitalt. Det blir tilrettelagt for egenutviklede fagressurser, gratis læringsressurser og kjøpte forlagsressurser.

–Du har videoer du kan se på, og animerte forklaringer. Det er også tekst, men det er mye forskjellig stoff, forteller Malin.

Du velger selv når du vil jobbe. Leksjonene inneholder tekster og øvelser underveis og avsluttes alltid med en innsendingsoppgave som er rettet mot eksamen. Malin forteller at man får tilgang til digitale hjelpemidler som kan gjøre forståelse av faget lettere.

Jeg anbefaler å ta opp fag ved Akademiet, og jeg anbefaler sterkt å gjøre det via nettstudier! Å velge Akademiet Nettstudier gir deg en frihet til å jobbe med fag når og hvor du selv ønsker. Du får også en stor valgfrihet til å velge metode å jobbe på tilpasset hvordan du jobber best.

Akademiet Nettstudier

Akademiet Nettstudier er et tilbud for deg som skal ta fag som privatist og som ønsker å gjøre dette via nett fremfor å møte til klasseromsundervisning. Mange velger en kombinasjon av privatistundervisning i klasserom og undervisning på nett, hvis en skal ta flere fag ønsker en kanskje klasseromsundervisning i enkelte av fagene og velger nettstudier i andre fag. 

Vil du bli privatist? Akademiet Privatistskole passer for deg som skal ta fag fra videregående.

Se våre fag

Våre kurstyper

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier