Marthine er privatist på Akademiet Privatistskole
Akademiet Privatistskole

Marthine ønsker å bli politi

For å komme inn på politihøgskolen trengte Marthine et bedre snitt. Hun var et år i førstegangstjenesten og bestemte seg etter dette for å ta opp fag ved Akademiet Privatistskole.

Våre fag

Vil bli politi

–Jeg skal ta opp fag fordi jeg trenger litt bedre snitt for å komme inn på politihøgskolen, forteller Marthine.

Tilrettelegger etter dine mål

Marthine tar blant annet opp fag som matematikk 1P. Hun forteller videre at læreren hennes i faget var veldig opptatt av hvilke mål de hadde satt oss i faget, og hvordan de planla å nå det målet.

–Det første vi gjorde når vi kom til 1P-klassen var å skrive hvilken karakter vi ville ha og hva vi skulle gjøre for å få den karakteren. Så tilrettelegger læreren derfor timen etter det, sier Marthine.

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Fordeler med Akademiet Privatistskole

Det var flere aspekter ved Akademiet Privatistskole som gjorde at Marthine valgte å ta opp fag. En fordel var beliggenheten til skolen, den er plassert veldig sentralt, forteller Marthine. Hun forteller også videre at hun hadde hørt gode tilbakemeldinger om Akademiet Privatistskole fra før.

–Jeg har hørt veldig mye bra om Akademiet. Jeg visste at de som hadde gått her tidligere klarte å få den karakteren de ønsket på eksamen.

En annen fordel Martine forteller om er lærerne. Hun forteller at lærerne er veldig flinke og at det er som privatist veldig viktig å ha en lærer som faktisk gir deg den kompetansen du trenger til eksamen.

– Lærere jeg har er veldig, veldig god. Og det er det som er viktig når du går på en privatistskole og tar opp fag, nemlig at læreren faktisk lærer deg det du trenger, sier Marthine.

Hun forteller videre at læreren spør klassen om mye, er åpen og generelt hyggelig. – En slik lærer gjør at man automatisk trives bedre i klassen og det er lettere å spørre om ting man lurer på osv., forteller Martine.

Som privatistelev hos Akademiet for du tilgang til privatistlærere som har lang erfaring og som sammen med deg arbeider mot ditt mål og privatisteksamen.

Akademiet Privatistskole

Vil du bli privatist? Akademiet Privatistskole passer for deg som skal ta fag fra videregående.

Se våre fag

Våre kurstyper

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier