Sarah tok hele vg3 som privatist
Akademiet Nettstudier

Sarah tar fag på nett

Sarah tok hele 3vgs som privatist. I tillegg jobbet hun ved siden av å ta opp fag på Akademiet Nettstudier.

Våre fa

Sarah valgte Akademiet Nettstudier

Ved å velge privatundervisning på nett hos Akademiet vil du kunne få undervisning som kan tilrettelegges etter din hverdag, du står friere til å velge når og hvor du arbeider med faget.

– Det funket ganske bra. Med nettstudier kan man jobbe når og hvor man vil. Det er også en grunn for hvorfor jeg valgte det.

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Sjonglerer jobb og studier på Akademiet

Sarah jobber til daglig i Forsvaret, men ønsker å kunne studere på høyskole eller universitet etter hvert.

Digitalt kursinnhold

Videre forteller Sarah at når man tar opp fag på Akademiet Nettstudier får man tilgang til både PDF-filer som man kan lese, og videoforelesninger som fungerer som en helt vanlig forelesning kun over nett.

Som nettstudent har du fleksibel oppstart og kan begynne arbeide med faget når du selv ønsker. Alt kursinnhold er tilgjengelig i 18 måneder. Det er i tillegg oppgaver etter hvert emne som man kan velge å levere inn. Da får man mulighet til å få en tilbakemelding og eventuelt en karakter på oppgaven man har skrevet.

– Det kan gi en god indikasjon på hvordan du ligger an i faget. Jeg følte det var veldig bra fordi det var alltid noe jeg kunne jobbe mer med. Samtidig var det alltid noe jeg gjorde bra, som gjorde at jeg visste mer hvordan jeg lå an i faget, forteller Sarah.

Undervisning rettet mot eksamen

Sarah ble veldig positivt overrasket over hvor eksamensrettet undervisningen var lagt opp. Før hun hadde muntlig eksamen, så hadde hun også en prøve-muntlig med læreren sin.

– Da fikk jeg testet formen min i selve faget, sier Sarah.

Privatistlærere hos Akademiet har lang erfaring med eksamen og vet godt hvordan du skal nå det målet du har satt deg i faget. Før privatisteksamen anbefaler Akademiet privatist at du benytter deg av muligheten for å gjennomføre prøveeksamen. Dette gir deg som privatist en god mulighet til å teste din egen kunnskap i faget og forberede deg på selve eksamenssituasjonen.

Akademiet Nettstudier

Akademiet Nettstudier er et tilbud for deg som skal ta fag som privatist og som ønsker å gjøre dette via nett fremfor å møte til klasseromsundervisning. Mange velger en kombinasjon av privatistundervisning i klasserom og undervisning på nett, hvis en skal ta flere fag ønsker en kanskje klasseromsundervisning i enkelte av fagene og velger nettstudier i andre fag. 

Vil du bli privatist? Akademiet Privatistskole passer for deg som skal ta fag fra videregående.

Se våre fag

Våre kurstyper

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier