Vlora tar fag på Akademiet Privatistskole
Akademiet Privatistskole

Vlora tar fag på Akademiet

Vlora har et ønske om å studere videre og valgte derfor å ta opp fag ved Akademiet Privatistskole.

Våre fag

Tar fag ved siden av studiene

–Å jobbe ved siden av studiene har fungert veldig bra, forteller Vlora.

Hun jobber på tre forskjellige steder i tillegg til å ta fag på Akademiet Privatistskole, og synes det fungerer veldig bra.

Samholdet man får ved klasseromsundervisning

Som elev ved Akademiet Privatistskole har du et undervisningsopplegg hvor mye foregår i klasserom med andre privatistelever. Dette er en god plattform for å diskutere skole og fag, men også for å bli kjent med nye mennesker. Vlora forteller at elever i klassen pleier å møtes etter skoletid for å jobbe sammen. Akademiets privatistlokaler gir deg tilgang til grupperom og andre områder hvor det er mulig å arbeide sammen med andre. For mange er diskusjon med andre en god studieteknikk for å lære seg nytt fagstoff.

Akademiet tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning til deg som vurderer å ta fag som privatist.

 

Kontakt oss nå!

Hyggelig klasse

Det legges også godt til rette for at elever som har fag sammen, skal bli kjent med hverandre. Vlora forteller at klassens hennes har det veldig hyggelig sammen og at det har blitt dannet gode vennskap.

– Vi er veldig flinke til å samarbeid og samles etter skoletid og jobbe sammen. Så har det blitt vennskap, og det er veldig hyggelig.

Det legges også godt til rette for at elever som har fag sammen, skal bli kjent med hverandre. Vlora forteller også at klassens hennes har det veldig hyggelig sammen og at det har blitt dannet gode vennskap.

Fordelene ved å være elev på Akademiet

Som elev ved Akademiet Privatistskole får du eksamensrettet undervisning, dyktige og engasjerte lærere og blant annet leksehjelp. Det betyr at man som elev har de forutsetningene en trenger for å lykkes på eksamen. Vlora hadde hørt mye av dette fra før om Akademiet, og forteller at hun hadde hørt mye bra i forkant og gode tilbakemeldinger fra tidligere elever. Hun opplevde selv at lærerne er veldig hyggelige og gir god hjelp og oppfølgning.

– Jeg vil absolutt anbefale Akademiet til andre som vurderer å ta opp fag!

Akademiet Privatistskole

Vil du bli privatist? Akademiet Privatistskole passer for deg som skal ta fag fra videregående.

Se våre fag

Våre kurstyper

Kontakt Akademiet Privatistskole og Nettstudier