Om Akademiet Privatistskole Sandnes

Akademiet Privatistskole Sandnes tilbyr et helhetlig undervisningsopplegg skreddersydd for deg som skal opp til privatisteksamen.

Akademiet Privatistskole Sandnes ligger i Sandnes sentrum i et lyst og moderne skolebygg. Skolen er samlokalisert med Akademiet VGS Sandnes, så her finner du et yrende studentmiljø med mange hyggelige vgs.-elever.

Du kommer deg enkelt til skolen med buss, tog, sykkel eller bil. Nærmeste busstopp heter Storgata og Sandnes sentrum stasjon ligger 5 minutter gange fra skolen. Rett utenfor inngangen er det et stort utvalg butikker, kafeer og restauranter.

Akademiet Privatistskole har en unik innendørs skolegård med egen Starbucks. Her finner du mange hyggelige steder det er lett å finne arbeidsfokus. Kom gjerne innom skolen for å få gratis rådgivning eller ta kontakt med oss på chat eller telefon.

Velkommen til oss!

E-post: privatist.sandnes@akademiet.no

Telefon: +4798233111

Adresse: Langgata 1, Sandnes, Norge

Hos oss kan du velge mellom undervisning i våre flotte lokaler i Langgata 1, LIVE-undervisning eller med Akademiet Nettstudier.

Kontakt Akademiet Privatistskole Sandnes