Om Akademiet Privatistskole Trondheim

Akademiet Privatistskole Trondheim tilbyr et helhetlig undervisningsopplegg skreddersydd for deg som skal opp til privatisteksamen.

Akademiet Privatistskole Trondheim ligger sentralt plassert i byen, med utsikt utover Nidelva. Du kommer deg enkelt til skolen med buss eller tog. Nærmeste bussholdeplass er Bakkegata på Bakke bru, og skolen ligger 5 minutter gange fra Trondheim sentralstasjon.

Rett i nærheten finner du en mengde butikker, kafeer og restauranter. Vi er stolte av å ha et hyggelig studiemiljø på skolen med flere klasserom, leserom og eget kjøkken. Her kan du tilberede deg varmmat om du ønsker, eller lage deg en kaffe til sene lesekvelder.

Ta gjerne kontakt med oss eller kom innom for gratis rådgivning. Velkommen til oss!

E-post: trondheim@akademiet.no

Telefon: +4798233111

Adresse: Kjøpmannsgata 61, Trondheim, Norge

Hos oss kan du velge mellom undervisning i våre flotte lokaler i Kjøpmannsgata 61, LIVE-undervisning eller med Akademiet Nettstudier.

Kontakt Akademiet Privatistskole Trondheim