To ungdomsskoleelever på Akademiet Realfagsskole Drammen jobber med lego
For deg som vil litt mer!

8. trinn på Akademiet Realfagsskole Drammen

Hos oss får du muligheten til å forsere fag i 8., 9. og 10. trinn.

Søk skoleplass

Har du lyst til å utvikle ditt læringspotensial i løpet av ungdomsskolen? Bli en del av et godt klassemiljø, bestående av elever som søker faglige utfordringer – hos oss får du muligheten til å forsere fag i 8., 9. og 10. trinn.

Realfag er gøy!

På Akademiet Realfagsskole Drammen dyrker vi interessen og kompetansen innen realfag på ungdomsskolenivå. Målet er å kunne gi elevene våre et best mulig utgangspunkt for videregående skole og høyere utdanning.

Elevene på Akademiet Realfagsskole Drammen har de samme fagene som andre elever, men realfagene er integrert i alle skolens fag. Vi ønsker å tilrettelegge for at læring generelt er gøy og at realfag oppleves som spennende, interessant og moro for hver enkelt elev.

Akademiet tar mål av seg å være Norges beste og mest fremtidsrettede skole. Vi ser hver enkelt elev, bygger på tillit og ønsker at skolen skal være elevens andre hjem.

Fordypning og klubber

Skolen har egne grupper for fordypning innen utvalgte fag, som matematikk, programmering og teknologi. Dette bidrar ofte til at elevene utvikler en økt kompetanse innen et utvalgt emne, og at de føler seg tryggere på hva de ønsker å lære mer om videre i livet.

Muligheten til å forsere fag

At vi er en realfagsskole innebærer at våre elever har mulighet til å gå raskere frem og jobbe på et høyere faglig nivå når eleven selv er klar for det. Hos oss vil vi at du skal kunne nå ditt fulle potensial, og fagene tilrettelegges derfor for hver enkelt elev. På 8. trinn kan du derfor forsere fa

Har du lyst til å bli bedre kjent med oss?

Dersom du ønsker å se hvordan vi har det på skolen vår, er du hjertelig velkommen på hospitering og besøk. Hver høst inviterer vi til en åpen dag og hospitering. I tillegg kan du når som helst ta kontakt om du ønsker å komme på besøk!

Ta kontakt med oss

Adresse: Landfalløya 24, 3023 Drammen

Aktuelt