Seks utvekslingselever står i York sentrum og alle har på seg rød genser med Akademiet-logo på.
Akademiet Utveksling – et trygt valg

Om Akademiet Utveksling

Meld interesse

Klar for å oppleve verden?

Akademiet Utveksling er en liten og intim organisasjon som kun jobber med utvekslingselever fra videregående skole. Vi har jevn og personlig kontakt med både elevene og deres foresatte, og gjør det lille ekstra som må til for at utvekslingsåret skal bli best mulig for alle parter.

Uansett hvor du vil reise med oss, blir du møtt med den trygge og forutsigbare kvaliteten vi i Akademiet står for. Sammen med oss vet du hvor du kommer til å bo, og hvilken skole du kommer til å gå på.

Elever på utveksling i England

Vi samarbeider tett med skolene vi sender elevene våre til, og veileder deg med å ta riktige valg for din studieretning som kan godkjennes av skolen hjemme i Norge. Skolene vi samarbeider med har lang erfaring med internasjonale elever og sikrer trygge vertsfamilier til elevene.

Unikt for Akademiet er at vi i York i England også dekker alle de norske fellesfagene mens du er på utveksling. Det er vårt mål at du ikke skal måtte ta opp fag på vg3. Vi vet å ta videregående skole alvorlig og har gjerne direkte dialog med rådgiveren din i Norge. 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne en timeplan som skolen din vil godkjenne!

Experience the difference

Det å reise på utveksling med Akademiet fungerte veldig godt for meg. Jeg visste at om jeg trengte hjelp var det bare å ta kontakt når som helst. Jeg fikk også oppfølging gjennom året, samt hjelp med valg av fag i starten. Akademiet er gode til å følge opp både før, under og etter oppholdet!

Unikt for Akademiet Utveksling:

  • Du står aldri alene – vi har erfarne og trygge ansatte på stedet som alltid er tilgjengelig for å hjelpe, og som følger deg gjennom oppholdet
  • Alle elever som reiser med Akademiet Utveksling får 30 % rabatt på alle fag via digital opplæring gjennom Akademiet
  • Et mer seriøst alternativ for utveksling – vi har trygghet og forutsigbarhet i fokus
  • Du får god hjelp og veiledning gjennom hele søknadsprosessen, inkludert veiledning for søknad til visum og stipend fra Lånekassen.

Styret i Akademiet Utveksling AS vurderer den økonomiske situasjonen i selskapet til å være god. Selskapet har en stabil drift, positiv egenkapital og ingen langsiktig ekstern gjeld. Styret bekrefter at det er økonomisk forsvarlig å inngå avtaler om utveksling med elever for skoleåret 2024/2025.

Exchange student in Norway

Would you like to come on an exchange year to Norway? Norway is a beautiful country with lots of space and fresh air.  Live in a small rural town, go to a local school and live with a local Norwegian family. We have contacts in many towns in Norway and are happy to put together a program for you. Please send us a request at: utveksling@akademiet.no

Ta kontakt med oss

Har du eller dine foresatte spørsmål om utveksling? Ta gjerne kontakt med oss – vi hjelper til med små og store spørsmål angående utveksling og tilbyr gratis rådgivning!

Våre destinasjoner

Aktuelt