Innspilling av podcast

Business prek

Akademiet VGS Fredrikstad lanserer podcasten «Business prek».

Lytt her

Business-podcast

Businesslinja ved Akademiet VGS Fredrikstad inviterer aktuelle gjester for å snakke om markedsføring, ledelse, entreprenørskap, bedriftsutvikling, oppturer, nedturer, gründere, bærekraft, økonomi og kommunikasjon. Samtalene foregår i klasserommet med elevene som publikum og bidragsytere.

I podcastens første sesong blir lytterne bedre kjent med lokale aktører som har utmerket seg innen businessfeltet: Trond Delbekk, Joachim Heier, Jehad Timraz og Ludvig Rakeng Mpagi.

Sesong 1

Innspilling av podcast med Trond Delbekk

Trond Delbekk, Værste AS

Delbekk er administrerende direktør i Værste AS, og en viktig pådriver for byutvikling i Fredrikstad. Han forteller om sin egen lederstil, gir råd til elevene, og tenker høyt rundt både Frederik II, Arena Fredrikstad – og forskjellene på offentlig og privat virksomhet.

Joacim Heier, FFK

Hvordan er det å lede en stor bedrift som lever av sportslige prestasjoner? Joacim Heier snakker om FFKs vei tilbake mot toppen av norsk fotball. Stikkord er ledelse, samarbeid, tid, penger, tradisjoner – og mål. 

Innspilling av podcast-episode med Joacim Heier, FFK
Innspilling av podcast med Jehad Timraz

Jehad Timraz, Timmy Donut 

Jehad etablerte bedriften Timmy Donut, og fikk en kjempestart. Bedriften ble populær, og utvidet raskt med lokaler i både Sarpsborg og Fredrikstad. Men med pandemien ble det bråstopp. Jehad forteller om etablering, opptur, nedtur og lærdommen han sitter igjen med nå.

Ludvig Rakeng Mpagi

Ludvig etablerte ungdomsbedriften Neverland vintage basert på sin egen interesse for mote. Det ble en suksess, og senere et levebrød! Hør hvordan og hvorfor han lykkes, og hva han anbefaler våre elever å gjøre for å nå sine mål.

Innspilling av podcast med Ludvig Rakeng Mpagi

Kontakt Akademiet VGS Fredrikstad