To elever sitter sammen på et bord på Akademiet VGS Sandnes

Flinke og engasjerte lærere

Vi har spurt noen av våre elever hvorfor de valgte Akademiet VGS Sandnes og hva de synes er det beste med å gå her.

En bra skole

Vi har spurt noen av våre elever hvorfor de valgte Akademiet VGS Sandnes og hva de synes er det beste med å gå her. Elevene er samstemt. Akademiet er en veldig bra skole av flere grunner. De legger vekt på flinke og engasjerte lærere.

— Lærerne er spesielt flinke til å kommunisere med elevene, og hjelper deg med å nå de faglige målene dine, sier Linda.

Miljøet på skolen er godt og man føler seg inkludert i fellesskapet. Siden skolen er relativt liten er det lett å få kontakt og bli kjent med både elever og lærere.

Både Eirik og Herman forteller at de først og fremst valgte Akademiet på bakgrunn av ryktet om skolen og læringsmiljøet.

En gjeng elever på medier og kommunikasjon går utenfor Akademiet i Sandnes med kamerautstyr

Feben oppsummerer at man bør velge Akademiet fordi det er en skole som engasjerer seg og er oppdatert slik at alt er tilrettelagt til det beste for elevene med blant annet studietid:

– Jeg viste ikke så mye om studietidsordningen før jeg begynte, men setter stor pris på det. Det gir oss frihet til å jobbe i eget tempo og lærer oss å ta ansvar selv.

Les mer om Akademiet VGS Sandnes

Akademiet tar mål av seg å være Norges beste og mest fremtidsrettede skole. Vi ser hver enkelt elev, bygger på tillit og ønsker at skolen skal være elevens andre hjem.

Våre elever

Aziz Al Manshed

Studentportrett

Aziz Al Manshed

Elev ved vg1 Studiespesialisering

– Jeg ville noe litt annet enn å gå på en offentlig skole. Her på Akademiet får jeg mer oppfølging av lærere enn normalt. Jeg valgte Akademiet fordi jeg så på det som en bra mulighet for å få hjelp med min tid på vgs.

Vilde Stangeland Rostrup

Studentportrett

Vilde Stangeland Rostrup

Elev på Medier og kommunikasjon på Akademiet VGS Sandnes

– Jeg valgte medier og kommunikasjon ved Akademiet
Sandnes for jeg synes dette var det beste alternativet og skolen virket bra. Jeg fikk et godt inntrykk av lærere og bestemte meg for at dette var skolen jeg ville gå på de neste tre årene. Det beste er at vi får mye oppfølging og at vi starter halv ni.

Elias Basbøll Bogstrand

Studentportrett

Elias Bassbøl Bogstrand

Elev ved vg1 Studiespesialisering

– Jeg begynt på Akademiet fordi jeg hadde hørt at det var god oppfølgning og gode relasjoner mellom elever og lærere. Det stemte!

Søk skoleplass

Kontakt Akademiet VGS Sandnes